Son gözde Enner Valencia

Son gözde Enner Valencia
Güncelleme:

Kadrosuna iki golcü almayı planlayan Galatasaray, Bilic’in yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Ekvadorlu yıldız Enner Valencia'yı kiralamak istiyor.

Forvet transferinde geniş bir liste üzerinde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Cordoba takımından Florin Andone ile anlaştıktan sonra rotayı ‘ada’ya kırdı. Galatasaray, şimdi de West Ham United’de oynayan Enner Valencia’yı, Aslan yapmak için harekete geçti.

Bursaspor’dan Serdar Aziz’i 4.5 milyon Euro’luk bonservis bedeli ile alarak, eleştirilen sarı-kırmızılı yönetim, bu transferi kiralama formülü üzerinden yapacak. Bu nedenle de İngilizlere, Slaven Bilic’in takımda düşünmediği Ekvadorlu oyuncu için “1 yıllık kiralayalım” önerisi yapıldı. Maaş yükünden kurtulmak isteyen West Ham United, Galatasaray’ın teklifine olumlu yaklaştı. Sarı-kırmızılılar, ‘ada’ kulübünden bedelsiz olarak Valencia’yı 1 yıllığına renklerine bağlamayı hedefliyor.

West Ham United “Tamam” derse bu kez Ekvadorlu golcü ile masaya oturulacak. Galatasaray, Bilic’in genelde yedek soyundurduğu Enner Valencia’ya 3 milyon Euro’luk bir ücret teklif ederek, ikna etmeye çalışacak. Ama önce İngiliz kulübünün cevabı bekleniyor. Aksi halde Akhisar Belediye’den Rodallega’ya imza attırılacak.