Sneijder’in imzası yine gecikti

Sneijder’in imzası yine gecikti

Galatasaray yönetiminin Avusturya kampı bitmeden sözleşmesinin uzatılacağını söylediği Sneijder'in imzası yine gerçekleşmedi.

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’in kontratı 2016 yazında sona erecek. Tecrübeli orta saha sarı-kırmızılı ekipte oynamaktan çok mutlu olduğunu ve sözleşmesini uzatmak istediğini defalarca dile getirdi.

Ancak yönetim bu işi erteledikçe erteledi. Son olarak 20 Temmuz’da başlayan ikinci Avusturya kampı sona ermeden imzaların atılacağı söylendi. Sneijder’in menajeri Guido albers de bu yönde demeçler verdi. Fakat 11 gün geldi geçti, yönetim yine işi bitiremedi.

BASINLA TARTIŞMIŞTI
Başarılı futbolcunun jübilesini Galatasaray’da yapmasını isteyen taraftarlar bu duruma çok kızdı. Sosyal medyada konuyu tartışan sarı-kırmızılılar, “Sneijder kalmak istiyor yönetim oralı olmuyor. Koskoca dünya yıldızının yüzüne bakan yok” şeklinde ifadeler kullandı. Sneijder kampta zaman zaman agresif hareketler sergilemiş, gazetecilerle tartışmıştı. Onun da bu nedenle sinirli olduğu iddia edilmişti.