Sneijder'in ev kirasına bile yetişemedi

Sneijder'in ev kirasına bile yetişemedi

Sneijder’ın önerisiyle G.Saray’a gelen Riekerink, aylık 17 bin Euro maaşa anlaşmıştı...

Daha sonra takımın başına getirilen Hollandalı’nın ücretine zam da yapılmamıştı. 2.5 ayda Türkiye Kupası zaferi yaşayan genç teknik adamın kazandığı para, öğrencisi Sneijder’ın ev kirasından daha azdı. Hollandalı yıldız, Boğaz manzaralı ultra lüx dairesine aylık 25 bin Euro ödüyor.

EN UCUZ HOCA 
Yıllık ücretine iyileştirme yapılan Riekerink, buna rağmen G.Saray'ın son yıllardaki en ucuz hocası olarak dikkat çekiyor. Sezon başında anlaşılan hocalar göz önüne alındığında Hollandalı çalıştırıcı 700 bin Euro'yla en az kazananlardan biri oldu. Daha önceki yıllarda takımın başına gelen isimlerden Mancini 3.5 milyon Euro, Rijkaard 3.5 milyon Euro, Fatih Terim 3.1 milyon Euro ve Hagi 1 milyon Euro kazanmıştı.
 
RİEKERİNK AÇIKLANIYOR
Florya’ya önce altyapı sorumlusu olarak giren ancak Mustafa Denizli’nin ayrılığının ardından kendisini A takımın başında bulan Jan Olde Riekerink’e talih kuşu kondu. Hollandalı hocayla ‘yola devam’ kararı alan Sarı-Kırmızılılar’ın, bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Riekerink’in yıllık ücreti de yükseltilecek.

Habertürk