Sneijder'den 'Gala' müjdesi

Sneijder'den 'Gala' müjdesi
Güncelleme:

Wesley Sneijder, eşinin rol aldığı Türk filminin galasında soruları yanıtladı.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, eşinin rol aldığı Türk filminin galasında soruları yanıtladı, “Eşim ve ben burada çok mutluyuz. Bir yere gitmiyoruz” diyerek polemiklere noktayı koydu.

Galatasaray’a bir kez daha Wesley Sneijder müjdesi... Ara transfer dönemi açıldığından beri adı Juventusve Manchester United gibi devlerle anılan 31 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’da kalmaya karar vermiş ve iyi bir kamp döneminin ardından çıktığı Çaykur Rizespor maçında 1 gol 1 de asistle oynamıştı. Tecrübeli futbolcudaki bu çıkış taraftarın yüzünü güldürürken, yıldız oyuncudan bir müjdeli haber daha geldi. Önceki akşam, eşi Yolanthe Cabau’nun rol aldığı Türk filminin galasına katılan Sneijder, burada basın mensuplarının sorularıyla karşılaştı. Yoğun ilgi nedeniyle soruları cevapsız bırakmayan Hollandalı futbolcu, “Eşimi bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemedim. Çok heyecanlı ve güzel bir iş çıkardıklarını düşünüyorum. Filmi ben de sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

10-028.jpg

Herkes birbiriyle yarıştı

Sarı-Kırmızılı ekipte kalıp kalmayacağının sorulması üzerine Wesley Sneijder, “Eşim ve ben burada çok mutluyuz. Bir yere gitmiyoruz. Galatasaray’ı ve İstanbul’u çok seviyoruz” cevabını verdi. Wesley bu sözlerle, şimdilik polemikleri bitirmiş oldu. Galaya katılanlar ise Sneijder’le fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Fanatik