Sneijder'de tek sıkıntı imza parası

Sneijder'de tek sıkıntı imza parası

Galatasaray en önemli yıldızı Wesley Sneijder'in sözleşmesini uzatmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Hollandalı yıldız, menajeri Guido Albers'in yaptığı açıklama ile adeta Sarı-Kırmızılı yönetime mesaj gönderirken, yönetim ise tıpkı Melo'da olduğu gibi Sneijder'in ücretine astronomik bir zam yapmayı düşünmüyor.
 
Menajer Guido Albers'in yaptığı açıklamada, "Wesley Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olacak bir takım yapısı istiyor" vurgusu dikkati çekmişti. Ancak işin aslında Sneijder'in yıllık ücretine zam yapılmasının yanısıra, ayrıca imza parası istiyor olması Galatasaray Yönetimi'nin işi ağırdan almasına yol açtığı öğrenildi. 
 
Galatasaray Sneijder'i 2 yıl önce İnter'den transfer ederken, yıllık garanti ve artı maç başı ücretinin dışında 3 milyon Euro imza parası ödemişti. Yıldız oyuncunun sözleşmesinin uzatılması durumunda da imza parası istemesi ve bu imza parası ile birlikte toplam yıllık ücretinin 5 milyon Euro rakamına dayanması başkan Dursun Özbek'i rahatsız ediyor.
 
Başkan Özbek sıkı pazarlık yaparak, imza parasını vermemeyi ve Sneijder'in sözleşmesini 2 + 1 yıl uzatmayı hedefliyor. Dış transferde hedeflenen 3 oyuncunun transferinin sonlanmasının ardından Sneijder'ın menajeri ile masaya oturacağı bildirildi.

DHA