Sneijder üzerinden takıma gözdağı

Sneijder üzerinden takıma gözdağı

Galatasaraylı yönetici Cenk Ergün, “Sneijder için gelecek olan tekliflere açığız” diyerek, satılmayacak oyuncu olmadığının mesajını verdi.

Galatasaray’da yönetim, ara transfer döneminin başlamasına 1 ay kala oyuncularına gönderme yaptı. Futbol Direktörü Cenk Ergün, takımın en önemli yıldızlarından Wesley Sneijder ile ilgili, “Gelen tekliflere açığız. Sözleşmesindeki maddesine uygun bir gelişme olursa, bakarız” ifadelerini kullandı. Finansal fair-play kriterlerini de göz önünde bulunduran sarı-kırmızılı yönetim, oyuncuları için gelecek tekliflere açık kapı bıraktı. 

EN CİDDİ TEKLİF MILAN’DAN

Kulüpten bonuslarla birlikte senelik 5 milyon Euro gibi yüksek bir ücret alan Wesley Sneijder'ın 7.5 milyon Euro karşılığında satılması durumunda sarı-kırmızılılar, 12.5 milyon Euro kâr edecek. İtalya'dan Milan'ın talip olduğu Hollandalı yıldız için, İstanbul-Milano arasındaki görüşme trafiği kaçınılmaz olacak. Sezona kötü başlayan Sneijder, geride kalan 12 haftada 1 gol ile 4 asistlik performans sergiledi. Yönetim,Wesley'in ayrılması ihtimalinin olması nedeniyle 10 numara bölgesine gizliden oyuncu bakıyor.

AMK Gazetesi