Sneijder G.Saray'da mutlu !

Sneijder G.Saray'da mutlu !

Galatasaray'ın eski teknik direktörleri Mancini ve Prandelli ile yıldızları bir türlü uyuşmayan Sneijder, Hamza Hamzaoğlu'yla yeniden hayat buldu.

Sarı kırmızılı takımın 10 numarası Wesley Sneijder, son haftalarda müthiş bir form grafiği yakalarken ilginç bir fotoğraf da dikkat çekiyor. Tecrübeli futbolcu, gollerden sonra hocası Hamza Hamzaoğlu’na koşarak sarılıyor. Mancini ve Prandelli döneminde bulamadığı serbestliği Hamza hocayla yakalayan Sneijder’in yükselişindeki sırrı ve dikkat çeken fotoğrafı, menajeri Guido Albers değerlendirdi. İşte Albers’in sözleri:

‘Ona koşuyor, çünkü...

 “Sneijder’i görüyorsunuz. Ondan mutlusu yok. Mutluluğunu sahaya da yansıtıyor. Goller atıyor, takımına daha çok faydalı oluyor. Ama burada hocasının önemli payı var. Sneijder’e güven aşılarsanız, ona güvendiğinizi hissettirirseniz, onun önemli bir yıldız olduğunu kabullenip ona göre davranırsanız, o da size bunun karşılığını fazlasıyla verir. Hamza hoca bunu yaptı ve kendisini tebrik ediyorum. Zaten Sneijder de hocasına her golünden sonra koşup teşekkür ediyor.”

 Takımı da motive ediyor

 Bu arada Sneijder’in Kayseri Erciyesspor maçı sonrası arkadaşlarıyla bir konuşma yaptığı ve “Ligin en iyi takımı biziz. En çok yıldız bizde var. Kalite olarak rakiplerimizden çok üstünüz. Bunu zaten her maçta gösteriyoruz. Ancak kalan maçlarda en az hata yapmak için çok iyi konsantre olmalıyız. Her maçı final olarak görmeliyiz. Şampiyonluğu düşünmemeliyiz. Ligin sonunu maç maç getirmeliyiz. Kimse erken havaya girmemeli, her maçı ciddiye almalı ve sonuna kadar mücadele etmeli. Bunları başarırsak zaten mutlu sona ulaşacağız” dediği öğrenildi.

 Hamza Hamzaoğlu döneminde Sneijder

 Hollandalı yıldız, Hamza Hamzaoğlu döneminde 16 maçta 6 gol kaydedip 3 asistle oynadı.

Mancini döneminde Sneijder

 Wesley Sneijder, Roberto Mancini döneminde sol kanatta oynamaktan duyduğu rahatsızlığı defalarca dile getirmişti. Hollandalı yıldız İtalyan teknik adamın Galatasaray'ında 35 maçta 16 gol 9 asiste imza atmıştı.

Prandelli döneminde Sneijder

Cesare Prandelli ile Sneijder’in yıldızı bir türlü barışmadı. Hollandalı futbolcu, İtalyan hocanın döneminde oldukça mutsuz görünüyordu. 30 yaşındaki orta saha, Prandelli'nin Galatasaray'ında 16 maçta 3 gol kaydedip 1 asistle oynadı.

fft30mm3511605.jpg

Fanatik