Sneijder derbide sahada !

Sneijder derbide sahada !

Galatasaray'da Wesley Sneijder, Beşiktaş derbisinde sahada olacak.

Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle 2 haftadır takımdan ayrı kalan Hollandalı yıldız iyileşti. Kupada Çaykur Rize önünde riske edilip edilmeyeceği netleşmeyen Sneijder, pazar günü TT Arena’da Beşiktaş karşısında sahadaki yerini alacak.

Son maçını F.Bahçe’ye karşı oynayan Wesley Sneijder, yine yoğun bir tedavinin ardından Beşiktaş derbisiyle TT Arena’da taraftarının karşısına çıkıyor... Hollandalı futbolcu, 20 Nisan’da Çaykur Rize ile oynanan Türkiye Kupası ilk maçında sakatlanarak ligde Kasımpaşa ve Bursaspor karşılaşmalarında formasından uzak kalmıştı. ‘10 numaralı’ yıldızın pazar günkü Beşiktaş derbisinde takımda yerini alacağı bildirildi. 
 
ÇALIŞMALARA BAŞLADI 
 
Florya’da dün takımdan ayrı dayanıklılığa ve kondisyona dayalı bir idman gerçekleştiren Sneijder, bir süre topla da çalıştı. Hem kendisini deneyen Sarı-Kırmızılı futbolcu hem de kondisyon açığını kapatmak için özel bir program uyguladı. ‘Sniper’ lakaplı usta ismin, 3-1’in rövanşında çarşamba akşamı Çaykur Rizespor ile oynanacak kupa maçında da forma giymek istediği öğrenildi. Ağrılarının tam olarak geçmesi durumunda Rize karşısında oynayarak maç temposuna alışmayı planlayan Sneijder, bir talihsizlik yaşanmazsa pazar gecesi Beşiktaş karşısında ise kesin olarak 11’de çıkacak.
 
(Habertürk)