Sneijder: ''Bunları gönderin yoksa...''

Sneijder: ''Bunları gönderin yoksa...''
Güncelleme:

Galatasaray'ın iki başarılı futbolcusu Wesley Sneijder ve Donk çılgınlar gibi eğlendi.

Karaköy Mitte adlı mekana gelen iki futbolcuya dostları da eşlik etti. Sneijder’in eşi Yolanthe’nin de katıldığı partide Hollandalı yıldız futbolcunun bir ara masaya çıkarak dans ettiği iddia edildi. Grubun ayrılışı da olaylı oldu. Bir minibüs dolusu insan ile eğlenmeye gelen futbolcular, kapıda gazeteci olduğunu öğrenince de mekan görevlileriyle tartıştı.

BUNLARI GÖNDERİN
Çıkmak üzereyken tekrar mekana giren Sneijder’in, “Bunları buradan gönderin yoksa bir daha gelmem” dediği öğrenildi. Mekandan olumsuz cevap alan futbolcular sinirli bir şekilde araçlarına yöneldi.

AYRILSAK DA BERABERİZ
Beşiktaşlı futbolcular İsmail Köybaşı, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, kulüpsüz olan ve dün futbolu bıraktığını açıklayan Uğur Boral ve eski Beşiktaşlı yeni G.Saraylı Cenk Gönen önceki akşam Etiler’de bir et lokantasında akşam yemeğinde bir araya geldi. Futbolcular mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakırken, Oğuzhan Özyakup’un sinirli halleri objektiflere yansıdı.

JOSEF ETİLER'DE
Fenerbahçeli futbolcu Josef De Souza önceki akşam ailesiyle birlikte 27. yaşını Etiler’de kutladı. Brezilyalı futbolcu hamile eşi Danielle Andre ve minik oğluyla birlikte mutluluk pozu verirken, gazetecilerin İngilizce sordukları sorulara “İngilizce bilmiyorum. Özür dilerim” yanıtını verdi.

Yeniyüzyıl