Slaven Bilic'e büyük şok !

Slaven Bilic'e büyük şok !

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında West Ham United ile Astra Giurgiu karşı karşıya geldi.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan maçta West Ham United sahasında Astra Giurgiu ile 2-0'dan 2-2 berabere kalırken, Teknik Direktör Slaven Bilic de tribüne gönderildi.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında West Ham United ile Astra Giurgiu karşı karşıya geldi. Upton Park'ta oynanan ve İsviçreli hakem Adrien Jaccottet'in yönettiği mücadelede 2-2 beraberlikle sona erdi.

Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve Rumen ekip son bölümde eşitliği yakaladı. West Ham'ın gollerini 23. dakikada Enner Valencia ve 51. dakikada Mauro Zarate atarken, Astra Giurgiu'nun gollerini 71. dakikada Fernando Rick Boldrin ve 82. dakikada kendi kalesine Angelo Obinze Ogbonna kaydetti.

Slaven Bilic tribüne gönderildi

West Ham United'da James Collins 55. ve 59. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Teknik Direktör Slaven Bilic de maçın son bölümünde hakeme itirazdan tribüne gönderildi. UEFA Avrupa Ligi yolunda ilk maçta rakibine 2-2 ile avantaj veren West Ham United ile Astra Giurgiu arasındaki rövanş maçı 6 Ağustos'ta Romanya'da oynanacak.