Slaven Bilic, Klopp'u kupanın dışına itti

Slaven Bilic, Klopp'u kupanın dışına itti
Güncelleme:

West Ham United sahasında Liverpool'u uzatmada 2-1 yenerek 5. tura yükseldi.

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 4. tur tekrar maçında West Ham United ile Liverpool karşı karşıya geldi.

Liverpool'un stadı Anfield Road'da oynanan ilk maç 0-0 berabere bittiği için, statü gereği bu kez West Ham United'ın sahası Boleyn Ground'da tekrar maçı oynandı.

90 dakikası 1-1 biten ve yine statü gereği deplasman golü avantajının olmadığı maçı 120+1. dakikada 2-1 kazanmayı başaran West Ham United 5. tura yükselirken, Liverpool ise kupaya veda etmenin şokunu yaşadı.

210 dakika süren müthiş iki maçın sonunda Liverpool'u elemeyi başaran Slaven Bilic'in ekibi West Ham United, FA Cup 5. turunda 21 Şubat Pazar günü deplasmanda Blackburn Rovers'a konuk olacak.

Slaven Bilic, Liverpool'un kabusu oldu

Öte yandan West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic, Liverpool'a karşı yakaladığı müthiş başarıyla dikkat çekiyor. Bu sezon Premier Lig'de Liverpool'u deplasmanda 3-0, evinde ise 2-0 yenmeyi başaran Slaven Bilic'in ekibi, FA Cup'ta da rakibi ile oynadığı maçlarda 0-0 ve 2-1'lik sonuçlar aldı. Hırvat teknik adam, geçen sezon ise Beşiktaş ile UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u elemeyi yine başarmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

WEST HAM UNITED: 2 - LIVERPOOL: 1

Stat: Boleyn Ground Upton Park
Hakem: Roger East

West Ham United: Darren Randolph, Winston Reid (Dk. 65 James Collins), Aaron Cresswell, Cheikhou Kouyate (Dk. 75 Andy Carroll), Joey O'Brien (Dk. 83 Victor Moses), Angelo Ogbonna, Pedro Obiang, Mark Noble, Dimitri Payet, Michail Antonio, Enner Valencia
Teknik Direktör: Slaven Bilic

Liverpool: Simon Mignolet, Tiago Ilori, Kevin Stewart, Jonathon Flanagan, Bradley Smith, Philippe Coutinho (Dk. 59 Daniel Sturridge), Lucas Leiva, Joao Carlos (Dk. 59 Divock Origi), Pedro Chirivella (Dk. 101 James Milner), Christian Benteke, Jordon Ibe
Teknik Direktör: Jurgen Klopp

Goller: Dk. 45 Michail Antonio, Dk. 120+1 Angelo Ogbonna (West Ham United); Dk. 48 Philippe Coutinho (Liverpool)
Sarı Kartlar: Dk. 87 Michail Antonio (West Ham United); Dk. 26 Kevin Stewart (Liverpool)