''Siz 'imkansız' dersiniz biz 'normal''

''Siz 'imkansız' dersiniz biz 'normal''

Barcelonalı futbolcular, tur sevincini sosyal medyada paylaştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 4-0 yenildikleri ilk maçın rövanşında Paris Saint-Germain'i (PSG) 6-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Barcelona'da futbolcular, tarihi zaferin sevincini sosyal medya platformu Twitter'dan paylaştıkları mesajlarla yaşadı.

Karşılaşmanın 65. dakikasında oyuna giren milli futbolcu Arda Turan, tur sevincini "Siz 'futbol takımı' dersiniz, biz 'Barça'. Siz 'imkansız' dersiniz, biz 'normal'." ifadeleriyle belirtti.

Farklı galibiyette büyük pay sahibi olan Brezilyalı Neymar, "Tarihimize saygı duyun." yorumunu yaptı. Neymar, ilk maçın ardından PSG'den Adrien Rabiot ve Layvin Kurzawa'nın elleriyle 4 ve 2 işareti yaptığı fotoğrafa ise 6 gollü galibiyetlerine atıfta bulunup "4+2=6" yazısı ekleyerek alaylı bir şekilde karşılık verdi.

Uruguaylı golcü Luis Suarez, "Başardık. Tüm Barça taraftarlarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İspanyol ekibinin kaptanı Andres Iniesta, sosyal medya hesabına "Barcelona sen çok yaşa." diye yazdı.

Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Rakitic, "Bu geceyi asla unutamam. Oynadığımız futbol ve takımımla gurur duyuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Barcelona'nın son golünü kaydeden İspanyol Sergi Roberto, "İnanılmaz. Hep birlikte başardık. Çok büyük bir takım ve taraftara sahibiz." şeklinde görüş belirtti.

Fransız savunma oyuncusu Samuel Umtiti, "Başardık. Desteğiniz için teşekkürler. Bir kulüpten ötesi." açıklamasını yaptı.

Barcelona Kulübünün sosyal medya hesabından Şampiyonlar Ligi finaline atıfta bulunularak, "Başardık. Cardiff biz geliyoruz." mesajı gönderildi.

Bu arada futbol dünyasından birçok isim de sosyal medyada karşılaşmayla ilgili duygularını paylaştı. Juventus'un Arjantinli golcüsü Paulo Dybala, "İnanılmaz. İşte futbol bu." yorumunu yaptı.

İtalyan futbolunun efsane isimlerinden Paolo Maldini, sosyal medyada "Daha önce böyle bir şey görmedim, futbol tarihini onlar yazdı. Bu oyunu seviyorum." diye yazarak duygularını yansıttı.

Bayern Münih'in Fransız futbolcusu Franck Ribery ise "İnanılmaz bir maç. Barça'ya şapka çıkarmak gerek. Başını dik tut PSG." diyerek görüşlerini aktardı.

AA