Siyah-beyaz İstanbul

Siyah-beyaz İstanbul

Quaresma, Fikret Orman’ın kendisini yeniden siyah-beyazlı forma altında görmek istediğini söylemesinin ardından çok büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi.

Quaresma, siyah-beyazlı takıma kupalar kazanmak için geri döndüğünü söyledi, “Bütün İstanbul’un siyah-beyaz dediğini duymak istiyorum. Beşiktaş benim gerçekten gönül verdiğim bir kulüp” dedi.

Beşiktaş’a geri dönen Ricardo Quaresma, Başkan Fikret Orman’ın kendisini yeniden siyah-beyazlı forma altında görmek istediğini söylemesinin ardından çok büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi.

Transfer sürecini BJK TV’ye değerlendiren Portekizli yıldız, “Transferimde taraftarımız çok yardımcı oldu. Hocamız da isteyince bu transfer çok daha kolay gerçekleşti. Beşiktaş gerçekten çok sevdiğim ve gönül verdiğim bir kulüp. Bu sene kupalar kaldırmak istiyorum. Bütün İstanbul’un siyah-beyaz dediğini duymak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Quaresma, “trivela” vuruşunun doğuştan gelen özel bir yetenek olduğunu da ifade etti. Siyah-beyazlı futbolcu, “Arkadaşlar arasında konuşurken ‘çarpık bacaklarımla topa ancak böyle vurabiliyorum’ diye şakalaşırdık. Şaka bir yana böyle bir yeteneği verdiği için Allah’a şükrediyorum” yorumunu yaptı.

‘Figo’yu örnek aldım’

Kariyerinin ilk yıllarında Luis Figo’yu örnek aldığını dile getiren Quaresma, “Figo o yılların şartlarında çok büyük işler yaptı. Çok büyük bir oyuncuydu. Bugünlere bakarsak Cristiano Ronaldo, dünyanın en iyi oyuncusu. Bir arkadaşı olarak ona bundan sonraki hayatında da onu bugüne getiren şansın devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ricardo Quaresma antrenmanlardaki hırsı ve sık sık ortaya koyduğu neşeli tavırlarıyla Beşiktaş’a geri dönmekten duyduğu memnuniyeti gözler önüne seriyor.