Sırpları çıldırtan PTT 1. Lig maçı !

Sırpları çıldırtan PTT 1. Lig maçı !

Kızılyıldız takımının eski kaptanının, Türkiye'de kırmızı kartla oyundan atılmasına Sırplar büyük tepki gösterdi

PTT 1. Lig'de dün oynanan bir karşılaşma Sırbistan'da 'utanç' başlığıyla duyuruldu. Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız takımlarının basketboldaki buluşması öncesinde bir taraftarın bıçaklanarak öldürülmesi nedeniyle başlayan gerilim sürüyor. 
 
Sırp medyasının, Türkiye'deki her branştan spor müsabakasını mercek altına aldığı ve tüm gelişmeleri takip ederek okuyucularına duyurduğu tespit edildi. PTT 1. Lig'de dün, Kamil Ocak Stadı'nda oynanan Gaziantep BŞB-Manisaspor karşılaşmasında yaşananlar da ülke basınının ilgi odağı oldu.  
 
Manisaspor'un Sırp futbolcusu Nenad Milijas dünkü mücadelenin 89. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı. Hakemin 'konuşmaların nedeniyle attım' hareketi yaparak saha dışına gönderdiği tecrübeli oyuncunun haksızlığa uğradığı öne sürüldü. 
 
Sırp basını 'Utanç' başlığıyla verdiği haberinde 31 yaşındaki futbolcunun, Kızılyıldız takımının eski kaptanı olduğuna dikkat çekilerek, "Milijas tamamen akıl almaz bir şekilde oyundan atıldı. Bir faul pozisyonunun ardından bazı oyuncular kendisini itekledi. Milijas o sırada yerdeydi ve kırmızı kart gördü" denildi.