Sırp taraftarın katil zanlısı yaşananları böyle anlattı

Sırp taraftarın katil zanlısı yaşananları böyle anlattı

Galatasaray ile Kızılyıldız arasındaki maç öncesi çıkan olaylarda öldürülen Sırp taraftarın katil zanlısı tutuklandı.

İstanbul’da Galatasaray ile Kızılyıldız arasındaki basket maçı öncesi çıkan olaylarda, Sırp taraftar Marko’yu öldürmek iddiasıyla gözaltına alınan Kadri A. ‘kasten adam öldürmekten’ tutuklandı.

Sırp basketbol takımı Kızılyıldız'ın taraftarı Marko İvkoviç'in öldürülmesinin ardından üç gündür emniyette tutulan 7 zanlı dün Bakırköy Adliyesi'ne çıkarıldı. Savcılık tarafından ifadeleri alınan 7 şüpheliden 6'sı adli kontrol tedbiri uygulanması, 53 yaşındaki Kadri A. ise tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

KAÇMA İHTİMALİ VAR

Bakırköy 5. Sulh Ceza Hakimi Cemal Kök, şüpheli Kadri A.'yı "üzerine atılı kasten öldürme suçunun niteliği, tanık anlatımları, delillerin tam toplanmamış olması, şüphelinin kaçma ihtimalinin bulunması ve adli kontrol tedbirlerinin yetersiz kalmasını" göz önüne alarak tutukladı. Hakim Kök, mevcut delil durumu ve adli kontrol tedbirlerinin uygulanması koşullarının oluşmadığını belirterek, 6 şüpheliyi ise adli kontrol tedbiri uygulanmadan serbest bıraktı. Tutuklanan serbest meslek sahibi Kadri A. ise ifadesinde, "Bir anda yabancı taraftarlar, Galatasaray taraftarlarına taş, sopa ve çelik coplarla saldırmaya başladı. Bu olaylar üzerine bir anda ben de hareketlendim. Farkında olmadan bıçağı elime almışım, biz de taşla sopalarla karşılık verdik.

ÖLENİ BIÇAKLAMADIM

Sırp taraftar cinayetinin zanlısı böyle yakalandı | Haber3 Video | Sitene Ekle

PANTOLONDAKİ KAN

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sürdürülen soruşturmada Kadri A.'nın olay günü giydiği pantalonunda yeni bir kan damlası bulunduğu belirtildi. Bulunan kan örneğininde incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderildi.

731 SAATLİK GÖRÜNTÜ İZLENİP ELE GEÇİRİLDİ

Vatan