Sırada Novak Djokovic var

Sırada Novak Djokovic var

Açılışı tenisin yaşayan efsanesi Federer ile yapan TEB BNP Paribas Istanbul Open’da, gelecek yıl için düşünülen ismin Dünya 1 numarası Novak Djokovic olduğu öğrenildi.

TEB BNP Paribas Istanbul Open’da heyecan dün oynanan final maçıyla sona ererken, gözler şimdiden gelecek yılki buluşmaya çevrildi. Dört yıl boyunca İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek ATP turnuvasının Roger Federer’in katılımı ile yapılan ilkinin ardından, organizasyonun yeni bir yıldıza daha ev sahipliği yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

İsviçreli yıldız ile adını dünyaya duyuran TEB BNP Paribas Istanbul Open’ın gelecek yılki flaş isminin Novak Djokovic olduğu öğrenildi. Organizasyonu gerçekleştiren yetkililerin, dev turnuva için Dünya 1 numarası Sırp raketi hedefe koydukları, 27 yaşındaki tenisçi ile önümüzdeki dönemde gereken görüşmelerin gerçekleştirileceği kaydedildi.

Roger Federer, Grigor Dimitrov ve Pablo Cuevas gibi isimlerle ilk yılki organizasyondan alnının akıyla çıkan TEB BNP Paribas Istanbul Open’ın elde ettiği tecrübeyle ikinci yılına daha iddialı isimlerle gireceği, Djokovic’in yanı sıra başka önemli raketlerin de Türkiye’nin yolunu tutacağı aktarıldı. Federer’in ‘Katıldığım en iyi turnuvalardan biriydi’ övgüsünün de gelecekte yeni yıldızların Türkiye’ye gelmesi için önemli bir referans noktası olacağına dikkat çekildi. Turnuvayı Türkiye’de takip eden ATP yetkilileri de Djokovic’in gelecek yıl seve seve İstanbul’a geleceğini belirtti.

Milliyet