Sinan Vardar: ''Mario Gomez gidecek''

Sinan Vardar: ''Mario Gomez gidecek''

Sinan Vardar, Alman golcünün kesin olarak Türkiye’den ayrılacağını iddia etti.

Beşiktaşlı eski yönetici Sinan Vardar, Alman golcünün sezon sonu kesin olarak takımdan ayrılacağını ifade etti, “Fiorentina, Mario Gomez’i satacak, Beşiktaş da bu transferden yüzde 40 pay alacak” dedi.

Mario Gomez’in gelecek sezon kariyerine hangi kulüpte devam edeceği belirsizliğini korurken, Beşiktaşlı eski yönetici Sinan Vardar, Alman golcünün kesin olarak Türkiye’den ayrılacağını iddia etti.

Radyospor’a konuşan Vardar, Gomez’in takımda kalma opsiyonunu uzatmadığını belirterek, “Mario Gomez seneye kesin olarak Beşiktaş’ta kalmayacak. Fiorentina başka bir kulübe satacak, Beşiktaş da bu transferden yüzde 40 pay alacak. Fiorentina şu an oyuncuyu pazarlamaya çalışıyor, sanıyorum talipleri de var. Tabii ki maç oynadıkça fiyatı yükseliyor, Avrupa Şampiyonası’nda da oynayacak. Beşiktaş’a dönmesi mümkün değil. Bana bu bilgiyi menajeri söyledi” diye konuştu.

Sinan Vardar, dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes’in, Mario Gomez’in transferi için devreye girdiğini de söyledi.

Vardar, “Zaten Gomez kalma opsiyonunu uzatmadı, bu şans da yok. Ama yine de Beşiktaş’ı kutluyorum, çünkü Gomez güzel bir anlaşma ile buraya geldi. Bence bu bir transfer başarısıdır, emeği geçenleri tebrik ediyorum. Gomez gibi bir isim Türkiye’de bir sene bedava oynamış olacak” dedi.

Beşiktaşlı eski yönetici, yıllık 3.5 milyon euro ödenen Mario Gomez’in maliyetiyle ilgili ise “Menajerinden aldığım bilgiye göre Mario Gomez’in, Beşiktaş’a maliyeti 5,5 milyon euro. Aradaki 2 milyon fark, imza parası mı, bilmiyorum” yorumunu yaptı.

Mario Gomez sosyal medya hesabından önceki akşam yaptığı açıklamada Beşiktaş ve Fiorentina’nın sezon sonu görüşeceğini duyurmuştu.