Şimdi de Marcelo Guedes ! Büyük şok...

Şimdi de Marcelo Guedes ! Büyük şok...

Beşiktaş'ta Marcelo Guedes kırmızı kart gördü. Şenol Güneş kara kara düşünmeye başladı...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta Marcelo Guedes'in kırmızı kart görmesi, siyah-beyazlı takımda adeta şok etkisi yarattı.

Ersan Adem Gülüm'ün satılması, Luis Rhodolfo'nun sezonu kapatmasının ardından savunma Alexis Delgado ile Marcelo Guedes'e kalırken, Brezilyalı Guedes'in Torku Konyaspor maçının 64. dakikasında Rangelov'u düşürerek kırmızı kart görmesinin ardından siyah-beyazlılar kara kara düşünmeye başladı.
 
İki maç ceza alması beklenen Guedes, Beşiktaş'ın hafta sonu Medipol Başakşehir ile oynayacağı lig maçında forma giyme şansını kaybetti. Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. Maddesi'ne göre, Guedes 2 maç ceza alması halinde Beşiktaş'ın Gençlerbirliği ile oynayacağı lig maçında da forma giyemeyecek.
 
Beşiktaş'ın Başakşehir karşılaşmasının ardından siyah-beyazlıların Mersin İdmanyurdu (erteleme maçı) maçında da prosedür gereği oynayamayacak olan Guedes, Gençlerbirliği mücadelesinde de görev yapamayarak takımını yalnız bırakacak.
 
Guedes'in Beşiktaş'ın gelecek 3 maçında forma giyemeyecek olması nedeniyle Şenol Güneş'in bu bölgede Dusko Tosic ya da Necip Uysal'dan birine görev vermesi bekleniyor.