Serhat Ulueren’den ilginç iddia

Serhat Ulueren’den ilginç iddia

Serhat Ulueren'in, Kasımpaşa - Galatasaray maçı hakkındaki yazısı, gündeme bomba gibi düştü.

Vatan Gazetesi yazarı Serhat Ulueren'in, Kasımpaşa - Galatasaray maçı hakkındaki köşe yazısında Hamza Hamzaoğlu hakkındaki sözleri gündeme bomba gibi düştü. Serhat Ulueren köşe yazısında Galatasaraylı futbolcuların Hamza Hamzaoğlu'nun 'kuyusunu kazdığını' iddia etti.

İşte Serhat Ulueren’in yazısı…

ZATEN kafamda soru işareti vardı, dün çözdüm. Ve kesin olarak artık inanıyorum. Hatta %100. “Hamzaoğlu’nu bu takımda futbolcular yemiş!” Yani bir başka deyişle kuyusunu kazmışlar. Yönetim de yalan-yanlış sebeplerle Hamza Hoca’yı görevden almış. Hamzaoğlu o kadar saf bir insan ki, futbolcuların bu kabak oyar gibi altını oymalarını bile anlayamamış, süzememiş. Vah be Hamza vah.. Sen ne talihli, bir o kadar da talihsiz adammışsın. Sen ne büyük kötülük yapmışın G.Saray’a 3 kupa kazandırarak. Sen ne büyük kötülük yapmışın G.Saray’a sözleşmene tazminat maddesi koydurmamışsın.

ASLINDA üzüldüm maçı izlerken. Bu yazıyı yazdırırken bakalım hangi futbolcu medyaya konuşup Hamzaoğlu’nu satmaya devam edecek. Gerçek olan şu ki; değil Denizli, Mourinho, Wenger veya Ferguson bu G.Saray’la başarılı olamaz. Ne kadar para o kadar ekmek. Madem borç çok, para yok ve bu sene başarı beklemek de hata olur. G.Saray miadını doldurmuş. G.Saraylılar bunu kabullenmeli. Borç çok diyorum ama yönetim ucuz maliyetli Hamza’yı gönderip en az 5 katı maliyetle Denizli’yi alıyor. Bakalım Denizli’nin isteğiyle devre arasında 50 milyon mu, yoksa 100 milyon mu harcayıp transferler yapacaklar mı merakla bekliyorum. Benim tahminim Denizli en az 3-4 yüksek maliyetli oyuncu transfer ettirir.