Sergen'den flaş Beşiktaş açıklaması !

Sergen'den flaş Beşiktaş açıklaması !

Kayserispor teknik direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş maçı öncesi iddialı konuştu.

Sergen Yalçın yönetiminde fırtına gibi esen ve son 6 lig maçında 14 puan kazanan Kayserispor, yarın Vodafone Arena’da lider Beşiktaş ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılar güçlü rakibini en ince ayrıntısına kadar analiz ediyor ancak Beşiktaş’tan kesinlikle çekinmiyor.

Başkan Erol Bedir’in sözleri, Kayseri’nin ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor. Kayserispor’un patronu, “Fenerbahçe’yi ve Bursa’yı içeride, Galatasaray’ı dışarıda mağlup ettik. Yani 3 şampiyonu da yendik. Geriye iki şampiyon kaldı; Beşiktaş ile Trabzonspor. İkisini de yenmek istiyoruz. Gönlümüz bunu arzu ediyor. Beşiktaş deplasmanı öncesi korkumuz, endişemiz yok. Futbolda mutlaka kazanacağız diyemezsiniz, biz de demiyoruz. Sadece galibiyet için her şeyi yapacağız. Umarım iyi olan kazanır, iyi olanın da bizim olmamızı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘TARAFTAR 10’A KATLANDI’
16 maçlık ilk yarıda 12 puan topladıkları, 7 haftalık periyotta ise 14 puan kazandıklarının altını çizen Başkan Bedir “Daha alınacak çok puan var. Önümüzde 11 karşılaşma bulunuyor. Taraftarımız ayağa kalktı. Daha önce bin veya bin 500 civarında seyirci stada geliyorken şimdi bu rakam 20 binlere ulaştı. Yani 10’a katlandı. Bu havayı sürdürmek istiyoruz” dedi.