Sergen Yalçın fırtına gibi esiyor

Sergen Yalçın fırtına gibi esiyor

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sıkıntılı günler geçiren Medicana Sivasspor rahat bir nefes aldı.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon sıkıntılı günler geçiren Medicana Sivasspor, dün deplasmanda Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ederek rahat bir nefes aldı.

Gaziantepspor'a karşı deplasmanda 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen karşılaşmadan Aatif Chahechouhe, Kadir Bekmezci ve yeni transfer İbrahim Akın'ın golleriyle 3-1 galip ayrılan Yiğidolar, puanını 17'ye çıkarttı.

Bu skorla ligde maç fazlasıyla 14. sıraya kadar yükselen kırmızı-beyazlı ekip, hem bir nebze olsun rahatladı hem de taraftarının yüzünü güldürdü.

Deplasmanda daha önce ligin 10'uncu haftasında Balıkesirspor'u 3-1 mağlup eden Medicana Sivasspor, ikinci dış saha galibiyetini de aynı skorla elde etti.

Sergenli Sivasspor, Gaziantep ekiplerine puan vermedi

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın göreve başlamasının ardından Gaziantep ekipleriyle 3'ü Ziraat Türkiye Kupası'nda, 1'i Süper Lig'de olmak üzere 4 kez karşılaşan Sivasspor, bu maçlardan galibiyetle ayrıldı.

Kupada A Grubu'nda rakibi olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 ve 2-1, Gaziantespor'u ise 2-0 mağlup eden Sergenli Sivasspor, Gaziantepspor ile ligde oynadığı maçı da 3-1 kazanarak Gaziantep ekiplerine karşı galibiyet serisini sürdürdü.