Serdar Aziz için flaş açıklama !

Serdar Aziz için flaş açıklama !

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor karşısında net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Türk Telekom Arena'da oynanan ve 2-0 kazandıkları maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dürüst, karşılaşmanın zor geçtiğini belirterek, "Zaten bundan sonra bütün maçlar zor. Kupa maçını saymazsak lige verilen aradan sonra bıraktığımız yerden iyi bir başlangıç yaptık. Seyirci desteği, oyuncuların yapmak istedikleri her şey olumluydu. Dolayısıyla net bir galibiyet aldık daha fazla da gol atabilirdik" dedi.

Maçta sakatlığı nükseden Burak Yılmaz'ın son antrenmanda çok istekli olduğunu anlatan Ali Dürüst, şöyle konuştu:

"Burak idmanda çok hırslıydı çift kalede yer aldı. Dolayısıyla buradaki şanssızlık girer girmez bir depar atması oldu. Dolayısıyla bu sakatlıklar oluyor. Ama bunun iyi tarafı oyuncularımız hazır olmasa bile kendilerini hazır hissedip konsantre oluyorlar. Onun için bu tarafına bakıp bundan bir teselli bulmaya çalışıyoruz. Dediğim gibi bu sakatlıklar hep olacak."

Serdar Aziz açıklaması

Ali Dürüst, Bursaspor'un savunma oyuncusu Serdar Aziz için şu an bir transfer görüşmelerinin olmadığını vurgulayarak, "Resmi bir görüşmemiz olsa zaten bildiririz. Hocamızın açıkladığı gibi kendi aramızda değerlendiriyoruz. Eğer bizi bir yere taşıyacak bir oyuncu olacaksa, hem maddi açıdan uygun olacaksa hem de teknik açıdan bir sıkıntı yaratmayacaksa son gününe kadar değerlendiririz. Ama şu anda somut bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Futbolcuları Blerim Dzemaili için herhangi bir transfer teklifinin olmadığını aktaran Dürüst, Bursaspor'un Brezilyalı forveti Fernandao ile ilgilenmediklerini bildirdi.