Şenol Güneş’ten özel teşekkür

Şenol Güneş’ten özel teşekkür

Gaziantepspor maçında takımın performansını yeterli bulmayan Şenol Güneş, son 15 dakikada atılan goller nedeniyle oyuncularını kutladı, Oğuzhan’a ayrıca teşekkür etti.

Beşiktaş, deplasmanda Gaziantepspor’u 4-0 mağlup ederek Trabzonspor yenilgisinin yaralarını sararken, teknik direktör Şenol Güneş soyunma odasında oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı.

Takımın genel performansını yeterli bulmayan tecrübeli hoca, buna rağmen futbolcularının son dakikaya kadar oyundan kopmamasına ise övgü yağdırdı. Şenol Güneş, maç sonu soyunma odasında futbolcularına, “İlk yarıda fazla pozisyon bulamasanız bile oyundan hiç kopmadınız. Maçın 90 dakika olduğunu gösterdiniz. Hepinizi tebrik ederim” diye seslendi.

Son bölümlerdeki iyi futbollarını maçın geneline yaymaları gerektiğini dile getiren Güneş, “Bu potansiyel bizde var. Çok çalışarak bunu ortaya çıkaracağız. Milli maç arasının ardından taraftara daha iyi Beşiktaş izletmeliyiz” yorumunu yaptı. Siyah-beyazlı teknik adam, attığı frikik golüyle Gaziantepspor’un kilidini açan Oğuzhan’a ise özel olarak teşekkür etti.

Tecrübeli teknik adam maçtan sonra yanına çağırdığı Oğuzhan’a “Bu şekilde devam et. Daha iyi olacaksın” dedi. Genç orta saha oyuncusu ise daha çok çalışacağının sözünü verdi.

AMK Gazetesi