Şenol Güneş'in zirve hesabı !

Şenol Güneş'in zirve hesabı !

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin kaybıyla liderlik hesapları yapmaya başladı.

İbrahim Üzülmez'le 4 maçtır yenilmeyen G.Birliği karşısında sürpriz yaşamak istemeyen Güneş, rakibi özel videolarla takımına ezberletti..

19. hafta müsabakası olan Trabzonspor maçı yoğun kar yağışı yüzünden ertelenen Beşiktaş bugün oynayacağı Gençlerbirliği maçını kazanması halinde bir maç eksiği ile ligin liderliğine yükselecek.

20 maçta 48 puan toplayan Siyah Beyazlılar, Ankara temsilcisini yenerse 22 maç sonunda 50 puanı olan Fenerbahçe'yi 1 puan farkla geçerek maç eksiği ile liderlik koltuğuna oturacak. Fenerbahçe'nin Bursaspor maçında puan kaybetmesi Siyah-Beyazlı futbolcuların konsanterelerini de üst düzeye çıkardı.

SON UYARISINI DA YAPTI 

Bugün'ün haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve ekibi ise  İbrahim Üzülmez'in takımın başına geçmesiyle birlikte son 4 maçı kazanan Gençlerbirliği karşısında sürpriz bir puan kaybı  yaşamamak için tüm planlarını yapmış durumda. Gençlerbirliği'nin son 4 maçını detaylı bir şekilde analiz eden Güneş ve ekibi hazırladığı videolarla oyuncularına Kırmızı-Siyahlarlı'ın eksiklerini ve artılarını anlattı. Deneyimli teknik adam, oyuncularından üzerinde durduğu noktaları sahada harfiyen uygulamalarını ve liderliği geri almalarını istedi.