Şenol Güneş oyuncularını uyardı !

Şenol Güneş oyuncularını uyardı !

Şenol Güneş antrenmanda pas hatalarına dikkat çekerken, oyunculardan saha içinde sürekli yer değiştirmelerini istedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş sabah antrenmanında oyuncularına tatlı-sert uyarılarda bulundu. Hem antrenmanlarda hem de maçlarda yapılan pas hatalarına dikkat çeken Güneş isteklerini tek tek sıraladı.

Siyah-beyazlı hoca, “Çok fazla pas hatası yapıyorsunuz. Kısa paslarda yerinizde sabit kalabilirsiniz ama uzun paslarda, pası veren mutlaka yer değiştirsin. Pas hatalarımızı en aza indirmeliyiz” diye konuştu.

‘İleriye doğru açılın’

Taktik ağırlıklı çift kale maçta oyunu sık sık durduran Şenol Güneş, pas ve pozisyon hatası yapan oyuncuları ikaz etti. Deneyimli teknik adam, “Top sahanın kalabalık bölgesinde sıkışıp kalıyorsa, o topu sahanın diğer tarafındaki arkadaşlarınıza gönderin. Kalabalık bölgede topu kurtarmak için zaman harcamayın. Maç sırasında sürekli yer değiştirin. Bir yerde çakılı kalmanızı istemiyorum. Kaleciden topu alırken bekler yana doğru değil, ileriye doğru açılsın. Yana açılan bek topu aldığında ileriye gidebilmek için zaman ve efor kaybedecek. Ama topu ileride alırsa hemen oyuna dahil olmuş olacak” dedi.