Şenol Güneş oyuncuları uyardı

Şenol Güneş oyuncuları uyardı

Şenol Güneş, futbolcularından hareketli olmalarını ve topu da aynı şekilde kullanmalarını istedi.

Beşiktaş, sezon hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Avusturya'nın Bad Waltersdorf bölgesinden Stegersbach'a geçen siyah-beyazlı takım, yeni kamp yerinde ilk antrenmanını yaptı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, yaklaşık 2 saat süren idmanda futbolcular, ilk bölümde kondisyon çalışması yaptı. Daha sonra üst sahaya geçen siyah-beyazlılar, taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı. Çalışmanın sonunda futbolcuların bir bölümü açma-germe hareketleri yaparken, diğerleri şut çalışması gerçekleştirdi.

Güneş, futbolculardan hareketli olmalarını istedi

Taktik çalışmayı yakından takip eden Şenol Güneş, futbolcularından hareketli olmalarını ve topu da aynı şekilde kullanmalarını istedi.

Rakibe karşı savunma sırasında alanı daraltmayı hedefleyen ve hücumda da mümkün olduğunca en iyi pozisyondaki oyuncuyu devreye sokmayı planlayan Güneş, taktik idmanı sık sık durdurarak görüşlerini oyuncularına aktardı.

Her futbolcunun pozisyona göre yer değiştirmesini isteyen tecrübeli çalıştırıcı, topun uzağında bulunan futbolcuların da aynı şekilde davranması yönünde uyarılarda bulundu. Baskı sırasında futbolculardan topu sıkıştırmamalarını ve oyunu açmaları yönünde direktiflerde bulunan Güneş, topun yönünü de hızlı bir şekilde değiştirmeleri için bilgiler verdi.