Şenol Güneş imzayı atıyor !

Şenol Güneş imzayı atıyor !

Beşiktaş yönetimi teknik direktör arayışlarına son noktayı koymak üzere...

Siyah-Beyazlılar, bu sezon Bursaspor’da dikkatleri üzerine çeken Şenol Güneş’le prensip anlaşmasına vardı. İmzaların Türkiye Kupası Finali’nin ardından atılması bekleniyor.

Beşiktaş yönetimi takımdan ayrılan teknik direktör Slaven Bilic’in yerine hoca arayışlarını sürdürürken sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar’ın bu sezon Bursaspor’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şenol Güneş’le prensipte anlaştıkları kaydedildi. Tarafların, Yeşil-Beyazlılar’ın 3 Haziran’da Galatasaray’la oynayacağı Türkiye Kupası Finali’nden sonra transfere resmiyet kazandırması bekleniyor. Bilindiği ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, deneyimli hoca konusunda son derece ısrarcıydı.

AHMEDOV İKNA OLMUYOR

Beşiktaş yönetimi, Güneş konusunda bu aşamaya gelirken aksilik yaşanması ihtimalini de göz önüne alarak alternatifler üzerindeki çalışmaları da es geçmiyor. Siyah-Beyazlılar’da bu listede öne çıkan isimlerin başında Shaktar Donetsk’i çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu geliyor. Ancak, Shaktar Başkanı Rinat Ahmedov’un ikna olmasının son derece zor olduğu ifade edildi.
 
Diğer yerli adaylar arasında Beşiktaş’a şampiyonluk getiren isimlerden olan Mustafa Denizli’nin yer aldığı belirtildi. Bir diğer alternatifin ise Milli Takım deneyimi de bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı olduğu öğrenildi.

ÜZÜLMEZ DİKKAT ÇEKTİ

Beşiktaş’ın efsane isimlerinden İbrahim Üzülmez’in dün geceki maçı A Takımdan sorumlu yönetici Mete Vardar’la birlikte izlemesi dikkat çekti. Üzülmez’in önümüzdeki sezon Siyah-Beyazlılar’ın teknik heyetinde yer alacağı ve ağabey görevi üstleneceği iddiaları da beraberinde geldi.

Bugün