Şenol Güneş fena patladı !

Şenol Güneş fena patladı !

Şenol Güneş 2-1 mağlup oldukları maç sonrası hakemlere yüklendi.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları...
 
"SOSA TEKME YEDİ, KART GÖRDÜ, OYUN ALMAK ZORUNDA KALDIM"
 
Maçın değerlendirme durumu yok. Çünkü 65 dakika oyuna hakimdik ama sonra oyun da skor da değişti. Maçı kaybettik ama inancımızı kaybetmeyeceğiz. Rüzgar, saha zemini, hakem.. Bunlar her zaman olacak. Ancak bunlara aldırmayacağız. İlk 45 dakikada aslında her şey bitti. Sosa'nın sürekli tekme yiyip üstüne yaptığı faulde sarı kart görüyorsa ben bunun için bir şey söylemek istemiyorum. Rakip devamlı ona vuruyor, tekmeyi yiyen o, ortak pozisyonda sarı kart görüyorsa... Diğerlerini zaten sizler yazıp çizeceksiniz. Rakibi tebrik ediyorum. 10 kişi de kalsak, hakem hata da yapsa biz futbol oynayacağız.
 
"MADEM HAKEMLİK YAPAMIYORSUN BIRAKACAKSIN"
 
Olcay'ınki 2 kez, Cenk'in pozisyonu 10 kez penaltı. Hakemle ilgili şunu söyleyeyim, geçen Bursa-Sivas maçında olaylar oldu. Beceremiyorsa hakem kuruluyla konuşmak lazım. Maçlar kaybedilebilir. Rakip de elinden geleni gösteriyor. Ama 65. dakikadan sonra oyun tersine dönüyorsa bunun sebebi ne biz ne de rakip oyunculardır. Madem hakemlik yapamıyorsun, kurumuna gidip 'Ben bu işi yapamıyorum' diyecek ve bırakacaksın.
 
"ALMAK ZORUNDA KALDIM, ÜZÜLÜYORUM"
 
Adaptasyonumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Ama aynı anda hem kırmızı kart hem de gol olunca oyuncularımın psikolojisi bozuldu. Sosa'yı ikinci sarıdan dışarı atılmasın diye kenara aldım. Ama beklemediğim bir şekilde Marcelo dışarı atıldı. Çok hatalar olduğu için çok fazla konuşmak istemiyorum. Yemememiz gereken golleri yedik. Bunları yaşayacağız. Sosa'yı almak zorunda kaldığım için üzülüyorum. Maçın özeti bu.
 
"BU ÜLKE FUTBOLCUNA HAKSIZLIK"
 
Bugün biraz ağır geldi. Bunu biz hak etmedik. Bu haksızlık. Ülke futboluna haksızlık. Bugün 65 dakika atak yapmayan takımı bir olayla diğer tarafa taşıyabiliyorsan bu haksızlıktır. Kırmızı kart var, penaltı var bunları söylemiyorum. İlk 45 dakika Sosa'ya yapılanlara bakın. Tekmeler havada uçuşuyor, kart yok. Yine de biz soğukkanlı olacağız, işimizi yapacağız.
 
"O KADAR HATA YAPTI, BİR DE GÜLÜYOR"
 
Hakem hata yapabilir. Ama bugünkü olayda maçı kaybetmemizin, oyuncumuzu kaybetmemizin sebebi biz değiliz. O kadar hata yaptı bir de gülüyor ondan sonra.
 
Rotasyon diye bir şey yok, elimizdeki tüm oyuncular bizim oyuncularımız. Oyunda bir sıkıntı yoktu. Rakibin atağı yoktu. Ama 10 kişi kaldıktan sonra rakip beni yenebilir. Bu çok normal.
 
"BOYKO'NUN İLK MAÇI KOLAY DEĞİL"
 
Boyko elinden gelen gayreti gösterdi. İlk maçı kolay değil. Takımı tanıyor, onun için zor bir maçtı.

Sporx