''Seninle ilgisi yok''

''Seninle ilgisi yok''

Aziz Yıldırım, İsmail Kartal ile özel olarak görüştü, Gençlerbirliği maçındaki protestolara kulak asmamasını öğütledi.

F.Bahçe başkanı gelen tepkiler üzerine gözyaşlarını tutamayan hocasına, “Bunları kafana takma. Sen işine ve çalışmana bak. Ama şunu bil ki bu protestoların seninle ya da takımla bir ilgisi yok. Belli bir grup kasıtlı olarak bunu yapıyor” dedi.

Gençlerbirliği maçında tribünlerden yükselen protesto ve ardından gelen “Ersun Yanal” sesleri nedeniyle kulübeye giren ve gözyaşlarını tutamayan Teknik Direktör İsmail Kartal’a bir destek de Başkan Yıldırım’dan geldi.

Maçtan sonra hocası ile özel görüşen Yıldırım, Kartal’ın üzüntüsüne ortak oldu. Sarı-lacivertli kulübün patronu, gelen tepkilerin kişisel veya takımın performansı ile ilgili olmadığını belirtti, “Bunları kafana takma. Sen işine ve çalışmana bak. Bu görevde her zaman bu tip olaylar olabilir. Daha önce de yaşandı. Ama şunu bil ki bu protestoların seninle ya da takımla bir ilgisi yok. Belli bir grup kasıtlı olarak bunu yapıyor” dedi.

ODAYA KAPANDI

Bu sözlerle daha önce de problem yaşadığı Genç Fenerbahçeliler Grubu’nu kasteden ve tribünlerin büyük bölümünün protestolara uymadığının altını çizen Yıldırım ayrıca Kartal’a takımın iyi yolda olduğunu belirttiği öğrenildi. Yönetim olarak kendisine güvendiklerini bir kez daha tekrarlayan Başkan Yıldırım, “Başarılı olacağına biz inanıyoruz” ifadesini kullandı.

Bu arada Teknik Direktör İsmail Kartal, Gençlerbirliği maçının ardından mesaiye devam etti. Takım izinli olmasına rağmen pazar gününü tesislerde geçiren Kartal, odasında siyah-beyazlıların maç kasetlerini izledi. Saatlerce rakibi izleyen tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş’ın zayıf yönlerini belirlemeye çalıştı.

Milliyet