''Senin burada ne işin var ?''

''Senin burada ne işin var ?''

Beşiktaş'ın yeni transferleri Kaan Baysal ve Marcelo, PSV'den sonra bir kez daha takım arkadaşı oldu.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Kartal’da ara transferin son günü sürpriz biçimde kadroya dahil edilen gurbetçi futbolcu Kaan Baysal’ın uzun süredir takip edildiği belirlendi. Orta sahada görev yapan 20 yaşındaki Kaan’ı, PSV Eindhoven’in alt yapısında top koşturduğu günlerden bu yana izleyen Beşiktaş Kulübü Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar’ın son dakika transferinde çok önemli katkısı bulunduğu ifade edildi.

Galatasaray, yıldız adayı Kaan’ı Temmuz 2014’te PSV Eindhoven’den bedelsiz transfer etmişti. Beş yıllık sözleşme yapılan genç futbolcu geçen sezon UEFA Gençlik Ligi’nde 2 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 maçta forma giyerken, Süper Lig’de şans bulamamıştı. Galatasaray’ın, Kaan’ı Ağustos 2015’te 75 bin euro tazminat ödeyerek serbest bırakması üzerine genç yeteneği gündemine alan siyah-beyazlılar ara transferin son günü sessiz, sedasız hedefine ulaştı.

Şartları kabul etti

Galatasaray’da geçirdiği 1 yılın ardından Beşiktaş U21 takımına katılan Kaan Baysal’ın, siyah-beyazlıların tüm şartlarını kabul ettiği öğrenildi. Kartal’la 1.5 yıllık resmi sözleşme imzalayan oyuncunun, yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Beşiktaş hem alt yapısıyla hem de profesyonel kadrosuyla özellikle genç bir futbolcunun kendini gösterebileceği bir kulüp. Ben çok düşük bir ücrete buraya gelmeyi kabul ettim. Kendime ve Beşiktaş’a çok güvendiğim için bu riski göze alıyorum” diye konuştuğu öğrenildi.

Beşiktaş U21 takımıyla çalışmalara başlayan Kaan Baysal’ın burada beklenen performansı göstermesi durumunda yeni sezon öncesinde A takımla birlikte kampa götürüleceği bildirildi.
 
‘Senin burada ne işin var?’

Kaan Baysal ile Marcelo Guedes’in hafta başı sağlık kontrolleri için gittikleri hastanede karşılaştıkları ortaya çıktı. Kaan’ın üç sene önce PSV’de A takımla antrenmanlara çıktığı ve eski bir PSV’li olan Marcelo ile buradan tanıştıkları ifade edildi. Genç oyuncuyu karşısında görünce çok şaşıran Marcelo’nun, “Senin burada ne işin var?” diyerek sarıldığı öğrenildi. Kaan’ın ise “Ben de Beşiktaş’la anlaştım. Yeniden takım arkadaşı olduk” diye konuştuğu belirtildi. Bu olayı alt yapı hocalarıyla paylaşan Kaan’ın, “PSV’de oynarken, A takım idmanlarına da davet ediliyordum. Marcelo ile oradan tanışıyoruz” dediği kaydedildi.

Milliyet