''Seni hala kovmadılar mı?''

''Seni hala kovmadılar mı?''

Vitor Pereira ile Terraneo arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

F.BAHÇE’DE geride bıraktığımız hafta içi Giuliano Terraneo karmaşası yaşandı. Sarı-lacivertlilerin sportif direktörünün, başkan Aziz Yıldırım’la kulüp binasında görüşüp görevinden ayrıldığı iddia edilmişti. Ancak bu söylentiler kulüp tarafından çok hızlı bir şekilde yalanlanıp, İtalyan futbol adamının görevinin başında olduğu açıklandı.
 
BUNA rağmen Terr-aneo’nun koltuğunun sallantıda olduğu konuşulmaya devam ediyor. Hatta öyleki, cuma akşamı oynanan Kasımpaşamaçının öncesinde yaşanan bir diyalog ilgi çekti. 3-1 kazanılan karşılaşmadan önce Terraneo ile teknik direktör Vitor Pereira kısa süreli bir konuşma yaptı.
 
PORTEKİZLİ hoca, Terraneo’yu görüp şaşırırken İtalyan sportif direktöre “Sen görevi bırakmadın mı? Yoksa bu maçtan sonra mı F.Bahçe’den ayrılacaksın” diye takılırken Terraneo ise espirili bir tavırla Pereira’ya “Ben buradayım da asıl sen ayrılmadın mı? Yoksa bu son maçın mıydı” karşılığını verdi.
 
‘NE OLUR BİLİNMEZ’
 
TERRANEO bu şakayla işi espiriye dökse de aslında keyfinin pek yerinde olmadığı aşikâr. Başkan Yıldırım tarafından yetkileri alınan ve devre arası transfer çalışmalarına dahil edilmeyen İtalyan sportif direktör, Kasımpaşa maçının ardından kulüpten ayrılacağı iddialarının sorulması üzerine “Şimdilik buradayım. Ancak yarın ne olur bilinmez” yanıtını vererek kulüpteki geleceğinin pek de parlak olmadığı izlenimini verdi.

Vatan