Şener: Korkum yok

Şener: Korkum yok

Fenerbahçe’ye yeni katılan Şener Özbayraklı, sarı-lacivertli takımda silinip giden isimler arasında olmayacağını söyledi.

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde gerçekleşen kampta basının karşısına çıkan Şener, 25  yaşında olduğunu belirterek, “Bazı eksiklerim tabii ki var. Ofansif yönüm yüksek, defansif yönüm kimine göre iyi kimine göre kötü. Ben de eksiklerimin farkındayım, kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum. Tecrübe kazanman gereken çok şey var. Eksiklerimi giderip takıma katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu.

Bir gazetecinin, “Anadolu’dan Fenerbahçe’ye transfer olan ancak silinen birçok oyuncu var. Böyle bir korku yaşıyor musun?” sorusuna Şener Özbayraklı, şunları söyledi:

“Böyle bir korkum yok. Ben daha henüz performansımın en üst seviyesine çıkmadım. Ancak iyi seviyede olduğumu biliyorum. Nasıl bir camiaya geldiğimi, benden beklentilerin hangi seviyede olduğunu biliyorum ve yapabileceklerimin farkındayım. Daha önce kötü örnekler olabilir ama ben kötü örneklerden biri olmayacağım.”

Nani hakkında da konuşan sarı-lacivertli futbolcu, “Önümde oynayacak isim çok büyük bir isim. Ben de kendimin farkındayım. İnşallah iyi bir uyum olur, iyi bir performans gösteririz” ifadesini kullandı.