Sen neymişsin Alper Potuk ?

Sen neymişsin Alper Potuk ?

Fenerbahçe, bu sezon sergilediği performansla alkış alan Alper Potuk'un sakatlığı nedeniyle forma giymediği son iki maçta sadece bir puan alabildi.

Sarı-lacivertli camiada Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor maçlarında alınan sonuçların şoku sürüyor. Akhisar maçında başta Emmanuel Emenike olmak üzere yoğun eleştiri alan forvet hattı, Torku Konyaspor maçında da etkisiz kaldı. Ancak eleştiri oklarının hedefinde olan forvvet oyuncuları dışında takımda önemli bir eksik de öne çıkıyor.

Fanatik'in haberine göre; geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'ın elinden kapılan Alper Potuk, 2 hafta önce sakatlandı, Kanarya bu iki maçta sadece 1 puan aldı. Orta sahadaki agresif ve hırslı oyununun yanı sıra forvete de destek evren başarılı oyuncu, sol kanattan yaptığı bindirmelerle öne çıkıyordu. Genç futbolcunun iki hafta önceki beklenmeyen sakatlığı ise Kanarya'ya ağır darbe vurdu.

Akhisar maçı kaybedildi, Konya'da Emre Belözoğlu'nun da hafif sakatlığıyla oynamasının da etkisiyle Selçuk-Meireles ikilisi etksisiz kaldı, 1 puan alındı.

MİNİ YORUM: EMRE GİBİ VAZGEÇİLMEZ

Alper, Emre Belözoğlu kadar tecrübeli olmasa da, onun gibi takımın en iyilerinden. Orta sahanın göbeğine koysan oynuyor, sol kanatta Moussa Sow'u yeek bırakacak performans sergiliyor. Senegalli'nin bindirmelerini yaptığı gibi defansa da ondan daha çok yardım ediyor. Emre ve Alper olmadığında, Fenerbahçe'nin kolu kanadı kırık oluyor.

Fanatik