Semih Şentürk'ün en zor anları

Semih Şentürk'ün en zor anları

Semih Şentürk, yeni takım arkadaşı Yalçın Ayhan ve eski arkadaşı Volkan Demirel arasında tanıklık etti.

Kaleci Volkan'ın F.Bahçe-Kasımpaşa maçında Yalçın Ayhan'a "Tehdit ve hakarette" bulunduğu idiasıyla 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Başakşehir forması giyen Semih, yeni takım arkadaşı Yalçın Ayhan ve eski arkadaşı Volkan Demirel arasında tanıklık etti.

Duruşmada, tanık olarak dinlenilen İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü oyuncusu Semih Şentürk, olay tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nde futbolcu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Maç bitiminde koridorda Yalçın Ayhan ile karşılaştık. O gün maç çok stresli geçmişti. Yalçın da maçın stresinden olsa gerek sinirliydi. Kendi kendine küfür ettiğini duydum. Yalçın'ı tanıdığım için ne gerek var küfür etmeye dedim. Yalçın da 'onlar da bana saha içinde küfür ettiler' dedi. Ben de soyunma odasında Yalçın'ın küfür ettiğini Volkan'a söyledim."
 
Ayhan'ın avukatı Ayşe Zuhal Dönmezer de tanık ifadelerine karşı beyanda bulunmak üzere süre talep etti.

Mahkeme hakimi, taraf avukatlarına beyanda bulunmaları için süre vererek duruşmayı erteledi.
- İddianameden
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 24 Şubat 2013 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü ile Kasımpaşa Spor Kulübü arasında Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Süper Lig maçının oynandığı anlatıldı.
Maçın devre arasında futbolcuların dinlenme odalarına geçtikleri sırada Demirel'in aralarında Ayhan Yalçın'ın da bulunduğu Kasımpaşalı futbolculara hakaret ettiği belirtilen iddianamede, maç bitiminde de Demirel'in Ayhan'ın yolunu keserek tehdit ettiği aktarıldı.
İddianamede, şüpheli Volkan Demirel'in Yalçın Ayhan'a yönelik "tehdit ve hakarette" bulunduğu gerekçesiyle 9 aydan 4 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.