Semih bir ilki yaşadı

Semih bir ilki yaşadı

Galatasaraylı Semih Kaya, Mersin İdman Yurdu maçında kariyerindeki ilk kırmızı kartı gördü.

Galatasaray'ın deneyimli savunma oyuncusu Semih Kaya, profesyonel futbol hayatında ilk kez kırmızı kart gördü.

Mersin İdman Yurdu deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkan Semih, 53. dakikada kontratağa çıkan Prejuce Nakoulma'ya faul yapınca ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Sakin tavrı ve centilmen hareketleriyle dikkati çeken Semih, Mersin İdmanyurdu maçında gördüğü kırmızı kartın ardından, hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya en ufak bir itirazda bulunmadan saha dışına çıktı.

Sarı kırmızılılarda 2011-2012 sezonundan bu yana A takımda forma şansı bulan Semih, Süper Lig'de 122, Türkiye Kupası'nda 17, TFF Süper Kupa'da 3, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 25 karşılaşmada görev aldı.

GALATASARAY DEPLASMANDA GÜLMEYİ UNUTTU
Öte yandan, Galatasaray, ligde yaptığı son 7 deplasman maçında da galip gelemedi. Son deplasman galibiyetini 3 Ekim 2015'te oynanan 7. hafta maçında Medipol Başakşehir'e karşı alan sarı-kırmızılı ekip, daha sonra dış sahada yaptığı Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa, Beşiktaş, Kayserispor, Osmanlı ve Mersin İdman Yurdu maçlarını kazanamadı. Fenerbahçe ve Kayserispor ile 1-1, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, Beşiktaş ve Mersin İdman Yurdu maçlarını 2-1, Rizespor karşılaşmasını 4-3, Osmanlıspormüsabakasını ise 3-2 kaybetti.