Selçuk İnan için müthiş iddia !

Selçuk İnan için müthiş iddia !

Bu sezon Galatasaray'da formsuzluğuyla şimşekleri üzerine çeken Selçuk İnan için Ada futbolunun önde gelen kulüpleri sıraya girdi.

Galatasaray'da sergilediği istikrarsız ve düşük performansıyla adeta istenmeyen adam ilan edilen Selçuk İnan için Liechester City'den sonra Everton da devreye girdi. Ada basınının iddiasına göre Anderlecht karşılaşmasında ıslıklanarak sahayı terk eden Selçuk İnan'ın, Pandev ve Dzemaili transferlerinden sonra iyice gözden düştüğü bu nedenle Premier Lig'de oynama ihtimalinin bir hayli yükseldiği ifade edildi.

29 yaşındaki Galatasaray kaptanı, için devreye giren Everton bu yaz Gareth Barry ve Muhamed Besic'i kadrosuna kattı. Ancak menajer Roberto Martinez için takımı yeterince iyi değil. Manchester United'dan Tom Cleverly ve orta sahaya özel bir oyuncu takviyesi isteyen Martinez'in istediği ismin Selçuk İnan olduğu iddia edildi.

Manchester United'ı harika bir oyunla 5-3 devirmeyi başaran ve sezon başında kadrosunu Arjantinli efsane futbolcu Esteban Cambiasso ile güçlendiren Liechester City'nin ise Selçuk ısrarı artarak devam ediyor.

İngilizler, Selçuk için kıyasıya bir yarışa giren iki kulüpten Everton'ın bu transfere daha yakın olduğunu ve ara transfer döneminde Selçuk'un Goodison Park çimlerine ayak basacağının altını çizdi.