''Selçuk İnan bunu yapar''

''Selçuk İnan bunu yapar''

Hasan Şaş, Selçuk İnan'ın Arsenal maçının kadrosundan çıkarılması üzerine çarpıcı yorumlarda bulundu.

Galatasaray'da kaptanlık görevini sürdüren Selçuk İnan'ın, Arsenal mücadelesi öncesinde Prandelli'ye giderek 'yorgunum' demesi nedeniyle oynamayacağının belli olması sonrasında, NTV Spor'da yorumculuk yapan sarı-kırmızılı ekibin eski yardımcı hocalarından Hasan Şaş, ilginç açıklamalarda bulundu.

Hasan Şaş, Selçuk'un sözünün üzerine oynatma görevinin Prandelli'de olduğunu belirtirken, "Selçuk'un ara ara böyle yorgunlukları vardır. Önemli olan bu oyuncuyu maçtan önce hazırlamak. Demek ki sorun Selçuk'un kendi kafasında. Bunu iki üç sözle düzeltebilirsiniz. Başka bir teknik direktör, 'Sen sahanın en iyi adamısın, oynayacaksın' der, oynatır" ifadelerini kullandı.

"BEN SELÇUK'U OYNATIRDIM"

İtalyan hocanın, Selçuk İnan'ı tanımaması nedeniyle kadroya almadığını kaydeden eski hoca, "Prandelli, Selçuk ile 1 yıl çalışmış olsaydı, üzerine gidip oynatabilirdi. Taffarel'in en azından bu konuda yardımcı olması gerekirdi. Onun bu konuyu mutlaka konuşması gerekirdi. Prandelli yorgun oyuncu yerine zinde bir oyuncu oynasın diye Selçuk'un bu teklifini kabul etmiştir. Belki de teşekkür etmiştir. Ben Selçuk'u bir şekilde oynatırdım" diye konuştu.

"30 DAKİKA OYNAMAYACAK KADAR BİTMEMİŞTİR"

Selçuk'un en azından kadroda yer alması gerektiğini söyleyen Hasan Şaş, "Selçuk İnan bu maçın 30 dakikasını oynamayacak kadar bitmemiştir. Galatasaray-Arsenal maçı olsa Selçuk'u taraftardan sakınmak için bu kararı anlayabilirdim. Ancak deplasmanda Selçuk'un oynaması bir sorun yaratmazdı" dedi.