''Şehire giremezsiniz''

''Şehire giremezsiniz''

Ateş hattından uzaklaşmak adına çok kritik bir sınav veren Yiğidolar, devreyi 2-0 yenik kapatınca başkan Mecnun Otyakmaz çıldırdı.

Sivasspor, bir önceki hafta evinde Mersin İdmanyurdu’na son dakikada yediği gollerle yenilince ateş hattından uzaklaşma fırsatını tepmişti. Geçen hafta Erciyesspor’a konuk olan Yiğidolar’ın mutlaka kazanması gerekiyordu. 
 
Çünkü, Erciyesspor maçından sonraki fikstür hem camiayı hem de ürkütüyordu. Sırasıyla Fenerbahçe, Başakşehir (D), Kasımpaşa, Karabük (D) ve Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak olan Kırmızı- Beyazlılar bu yüzden Erciyes maçına diken üstünde çıktı. 
 
Takım devreyi beklenmeyen gollerle 2-0 geride kapatınca maçı protokol tribününde izleyen Mecnun Otyakmaz, deyim yerindeyse çılgına döndü.
 
Başkan’ın fırçası işe yaradı
 
15 dakikalık arada takımın yanına, soyunma odasına inen Yiğidolar’ın patronu, “Herkes kendini toplasın. Oynadığınız oyun üstünüzdeki formaya yakışmıyor. Eğer bu maçı kazanamazsanız hiçbiriniz Sivas’a giremezsiniz” sözleriyle takımını sert bir şekilde azarladı. 
 
10 yıllık başkanlığı boyunca ilk kez soyunma odasına inen Otyakmaz’ın oyuncuları bu şekilde ateşlemesi sonuca da yansıdı. Yiğidolar, kritik maçı son dakikalarda Burhan Eşer’in attığı gollerle kazandı. Mücadelenin ardından takımı kutlayan Otyakmaz, instagram hesabından da, “Bir daha bu taraftara kriz geçirtmeyin” mesajı yollamıştı.