Schumacher'in önünde yarış !

Schumacher'in önünde yarış !
Güncelleme:

Schumacher ailesi, Reining Dünya Binicilik Şampiyonası'na İsviçre'deki çiftliklerinde ev sahipliği yapmak için başvuruda bulundu.

Michael Schumacher'in ailesi flaş bir başvuruda bulundu. İki sene önce geçirdiği kayak kazasının ardından komaya giren ve şu an bitkisel hayatta olan efsane Formula 1 pilotunun eşi ve çocukları, binicilik müsabakalarına ev sahipliği yapmak için Dünya Binicilik Federasyonu'na başvuruda bulundu.
Reining adı verilen ve western biniş yarışları olarak tanımlanan binicilik yarışlarında, biniciler atlarına belli hareketleri yaptırıp puan almaya çalışıyorlar. Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher organizasyonu İsviçre Givrins'teki, Michael Schumacher'in de rehabilitasyon sürecini geçirdiği çiftliklerinde düzenlemek için gereken müracatı gerçekleştirdi.

Kazanma şansları yüksek
Alman Die Welt gazetesinin haberinde, Schumacher ailesinin organizasyonu kazanmak için ciddi bir şansları olduğu değerlendirmesi yapıldı. Dünya Binicilik Federasyonu kararını bu ay içinde verecek. Corinna Schumacher ve kızı Gina Schumacher'in de biniciliğin bu dalıyla ilgili oldukları ve geçmişte dereceleri olduğuna dikkat çekildi. Çiftlik evinin organizasyon için gerekli koşullara sahip olduğu belirtildi.

Milliyet