Savunma sigortalandı

Savunma sigortalandı

Galatasaray sezonun son maçlarına doğru savunmasını sağlama almaya başladı.

İstanbul'un 3 büyük takımın atbaşı şampiyonluk mücadelesi vermesi, belki de lig tarihinin çekişme açısından en heyecanlı sezonunu yaşatıyor.

3 büyükler puan puana heyecanın zirvesinde yürürken, Galatasaray sezonun son maçlarına doğru savunmasını sağlama almaya başladı.
 
Sarı - Kırmızılı takımın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu her konuşmasında takımının önce hücum oynayacağını ve amaçlarının yediğinden fazlasını atmak olduğunu söylese de, Sarı - Kırmızılılar ligde son 2 maçta savunmada duvar örüp, Gaziantep ve Akhisar'a gol şansı vermediler.
 
Muslera gibi bir kaleciye sahip olmasına karşın, ligde ilk 4 sırada bulunan takımlar içinde 34 golle en fazla gol yiyen ekip olan Sarı Kırmızılılar, Akhisar karşısında da savunmanın iki kilit ismi Chedjou ve Melo olmamasına rağmen Akhisar deplasmanından gol yemeden 3 puanla dönmeyi başardı.
 
Hafta içinde kupa maçında Sivasspor'a da 1 gol şansı tanıyan sarı kırmızılılar, böylece bu sezon ilk kez 3 resmi maçta sadece bir gol yiyerek, savunma adına en güvenli dönemi yaşamış oldu. Final haftalarına girilirken Hamza Hamzaoğlu'nun savunma adına endişeleri de biraz olsun azalmış oldu.

DHA