Saran Holding'ten Stansport

Saran Holding'ten Stansport
Güncelleme:

Sean Garnier Saran Holding’in davetlisi olarak İstanbul'a geliyor

Sokak Futbolu Dünya Şampiyonu Sean Garnier Saran Holding’in Türk Cumhuriyetleri’nde kurduğu yeni spor kanalı Stansport’un tanıtım gecesinde şov yapmak üzere Türkiye’ye geliyor.

Fransız futbol cambazı Sean Garnier, 29 Eylül tarihinde, Four Seasons Hotel’de gerçekleşecek Stansport lansman gecesinde sahne alacak. Son yıllarda yaptığı şovlarla dünyayı gezen top cambazı Sean Garnier, iş, sanat, spor ve cemiyet hayatının ünlü simalarının da katılacağı gece için sürpriz bir şov hazırladı. 6 metrekarelik bir alanda yapacağı şovla izleyenleri kendisine hayran bırakmayı hedefleyen Sean Garnier, sokak futbolunda rakip tanımıyor.

NEYMAR ONA RAKİP OLAMADI

Futbol hayatına profesyonel futbolcu olarak başlayan Sean Garnier, yaşadığı bir sakatlık sonrasında yeşil sahalardan ayrılmak zorunda kaldı.

Geçirdiği sakatlığa rağmen futboldan kopamayan 30 yaşındaki Sean Garnier, yeteneğini serbest futbolda kullanmaya karar verdi. Serbest futbol dalında 6 şampiyonası bulunan Fransız yıldız, futbol ile müzik, breakdance ve takla gibi şovları birleştirerek görsel bir şölen sunuyor. Dünyanın en yetenekli futbolcularından biri olarak kabul edilen Garnier, gerçekleştirdiği bir şovda Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar’a top kaptırmayarak da adından söz ettirmişti.

 

Cihan