''Şanssızlıklar bizi etkiledi''

''Şanssızlıklar bizi etkiledi''

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Nuri Ersoy, açıklamalarda bulundu.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi  ve Basın Sözcüsü Mehmet Nuri Ersoy, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında  yaptıkları Kasımpaşa maçında bazı şanssızlıklar yaşamalarına rağmen takımın  performansından memnun olduklarını söyledi.
 
Ersoy, ligde dün oynanan ve 1-1 tamamlanan karşılaşmada yaklaşık 35  dakika 1 kişi eksik oynadıklarını hatırlatarak, "Sezonun ilk maçında bazı  şanssızlıklar yaşadık. Bunlar bizi olumsuz etkiledi ama 10 kişi kaldıktan sonra  takımın performansında ciddi bir düşüş olmaması bizi sevindirdi. Buna sezonu iyi  geçireceğimize dair bir işaret olarak bakıyoruz. Orta sahada biraz eksiklerimiz  var. Bu eksiklerimiz en kısa zamanda giderilecektir. Tabii ki ilk maçımızdan 3  puan almayı isterdik ama olmadı" diye konuştu.
 
Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki ilk resmi maça seyircinin e-bilet  uygulamasından dolayı yeterince ilgi göstermediğini savunan Mehmet Nuri Ersoy,  şunları kaydetti:
 
"Seyirci sayısı daha fazla olacaktı ama Passolig'in etkisinden dolayı  az sayıda taraftar geldi. Bunun 3-4 hafta daha süreceğini düşünüyorum. Bütün  statlarda aynı sorun yaşanıyor. Sistemde bazı Passolig kartlarının okunmasında  sıkıntılar var. Passolig'in oturması sanırım biraz zaman alacak. Çok daha etkili  ve başarılı bir çoğunluk yakalayacağımıza eminim. İnşallah kısa süre içinde  oturur, taraftarlar da sisteme alışır ve işler kısa sürede rayına girer."
 
Bu sezon ligin iddialı takımlarından birisi olacaklarını vurgulayan  lacivert-turunculu kulübün basın sözcüsü, "Bu lige bir şeyler başarmaya geldik.  Transferleri de o amaçla yapıyoruz. Süper Lig'de sembolik olarak yer almıyoruz"  ifadelerini kullandı.