Şanlıurfaspor futbolcuları kutladı!

Şanlıurfaspor futbolcuları kutladı!

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, Adana Demirspor maçı hakkında açıklamalar yaptı

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, Adana Demirspor maçında iyi oynadıklarını dile getirdi.

İşte Gökhan Gökmen'in açıklaması;

Deplasmanda karşılaştığımız Adana Demirspor karşısında futbolcularımızı ortaya koydukları özverili oyundan dolayı kutluyoruz. Ğenaltıdan yediğimiz golün ardından golleri bularak öne geçtik, futbolcularımız 1 dakika sonra beraberlik golünü kalelerinde gördüler, biraz daha sabredebilseydik, Adana'dan galibiyet ile dönebilirdik. Maçın başından sonuna kadar ayakta kalan mücadele eden taraf Şanlıurfaspor'du, futbolcularımız her maç üzerine koyarak devam ediyor, her hafta daha iyi bir Şanlıurfaspor görüyoruz, Yediğimiz ilk golde yapılmaması gerek basit bir penaltı ile golü kalemizde gördük, İsmail Haktan'ın kaleci ile karşı karşıya kalacak pozisyonuna ofsayt verildi, ofsayt ile alakası olmayan pozisyon'da hakem yine çok kritik bir hata yaptı.

Yine Demirspor'un attığı ikinci golde oyuncumuza yapılan net bir faul vardı, maalesef Hakem Koray Gencerler bu pozisyonda da hata yaptı ve beraberlik golünü yedik. Son dakika'da atığımız golünde ofsayt olmadığını maç sonunda izledik ve gördük, Hakemlerin böyle kritik maçlarda çok daha dikkatli olmaları gerekiyor diye düşünüyorum, Şayet son dakika değil'de maçın ortalarında bu pozisyon olmuş olsaydı hakem yine ofsayt verirmiydi? Merak ediyorum, 2-2 devam eden maçın son dakikasında verilmeyen gol canımızı yaktı, şampiyonluk yolunda giden takımlara karşı böyle hatalar yapıldığında, sezon sonu bu puanları arıyoruz, telafisi olmayan hataların son bulmasını istiyoruz. Türkiye Futbol Federasyonunun ve MHK'nin hakem seçimlerini daha dikkatli yapmalarını ve böyle kritik maçlarda daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz.

Adana Deplasmanında iyi bir performans sergileyen futbolcularımızı gönülden tebrik ediyoruz, onların çok büyük bir azimle mücadele ettiklerini görüyoruz, ilerleyen haftalarda çok daha iyi, istikrarlı bir takım olarak seri galibiyetler alacağımızı düşünüyorum, önümüzdeki hafta Milli maç arası verilecek takımımız bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek, Boluspor maçına hazırlanacak, Tüm Şanlıurfalılardan bilmelerini istediğimiz, takımlarına sonuna kadar destek vermeleridir, bu takım ligde iyi işler yapacaktır, tabiî ki eksiklerimizin olduğunun bizlerde farkındayız, istediğimiz performansı alamadığımız oyuncularımız ve çok büyük ümit bağladığımız futbolcularımızdan şuana kadar istediğimiz verimi alamadık, onlarında kendilerini iyi bir şekilde hazırlamalarını ve takımlarına fayda sağlayacak duruma gelmelerini istiyoruz. Adana Demirspor maçında Şanlıurfaspor'u yalnız bırakmayan taraftarımıza, Şanlıurfa Valisi Celaleddin Güvenç'e, tam kadro Adana'da olan Yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Adana'ya çıkarma yapmamız, takımımızın arkasından gücün ne kadar etkili olduğunun bir kanıtıdır, Şanlıurfaspor'a üst kademe'den de ne kadar önem verildiğinin bir ispatıdır. Her maçımıza gelen bu insanlar Şanlıurfaspor'un başarısı için gece gündüz durmadan çalışanlardır, inşallah takımımız da beklediğimiz başarıyı göstererek Şanlıurfaspor'u süper lige taşıyacaklardır. Şanlıurfaspor'lu futbolculara Cuma gününe kadar izin verildi. Cuma günü tesislerde buluşacak olan futbolcular Boluspor maçı hazırlıklarına başlayacaklar.

A. GÖKHAN GÖKMEN
ŞANLIURFASPOR KULÜBÜ BASIN SÖZCÜSÜ