''Şampiyonluk yaşamak istiyorum''

''Şampiyonluk yaşamak istiyorum''
Güncelleme:

Fenerbahçe Ülker'in Litvanyalı basketbolcusu Kleiza, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Ülker'in Litvanyalı basketbolcusu Linas Kleiza, kariyeri boyunca herhangi bir kupa kaldırmadığını ifade ederek, şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

THY Avrupa Ligi'ne, Budivelnik Kiev ve Barcelona galibiyetleriyle başlayanFenerbahçe Ülker'in forveti Kleiza, THY Avrupa Ligi'nin internet sitesine yaptığı açıklamada, çok iyi bir takıma katıldığını belirterek, "Özel bir şeyler inşa etmeye çalışan yeni bir takımız. Şu ana kadar gayet iyi oynadık ama daha büyük bir potensiyelimiz var" ifadesini kullandı.

Barcelona galibiyetinin anahtarının, saldırgan oyun tarzı ve iyi savunma olduğunu dile getiren Kleiza, maçları kazanmayı başarsalar da Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko  Obradovic'in sistemine alışmaya çalıştıklarını ancak bunun zaman alacağını belirtti.

Yunanistan'ın Olympiacos takımında forma giydiği 2009-2010 Avrupa Ligi sezonunu sayı kralı tamamlayan ve finale yükselmeyi başaran Kleiza,  Fenerbahçe Ülker'in, Cska Moskova ile oynayacağı karşılaşmanın çok iyi olacağını kaydederek, maçı kazanmak için en önemli faktörün, savunma olacağı değerlendirmesini yaptı.

Kleiza, Fenerbahçe Ülker-CSKA Moskova maçında takımların başantrenörleri Zeljko Obradovic ile Ettore Messina'nın da 4 yıl sonra ilk kez karşı karşıya geleceğinin hatırlatılarak, Obradovic ile çalışmanın nasıl bir duygu olduğunun sorulması üzerine şunları ifade etti:

"Kesinlikle şu ana kadar çalıştığım en iyi başantrenör. Çok sert ama aynı zamanda adil. Oyuncularına saygı duyuyor. Sen de ona ve takıma saygı duyarsan sorun yok. Her zaman büyük hedefleri var. Ben de şampiyonluk yaşamak istiyorum. Şu ana kadar herhangi bir şey kazanmadım. Obradovic, bu konuda kesinlikle yardım edebilir."