''Şampiyon olursak Pereira efsaneleşir''

''Şampiyon olursak Pereira efsaneleşir''

Fenerbahçe taraftarına göre Vitor Pereira, ipi göğüslerse kulübün yeni efsanesi olur.

Sezon başında Şenol Güneş’i göreve getiren Beşiktaş’tan sonra Türkiye’nin en deneyimli isimlerinden bir diğeri Galatasaray’ı emanet aldı. Fenerbahçe taraftarına göre Vitor Pereira, bu iki kurt hocayı geçip ipi göğüslerse kulübün yeni efsanesi olur.

Beşiktaş yönetimi, sezon başında beklenmedik bir hamleye imza atarak Slaven Bilic'i yollamış ve Türkiye'nin en kariyerli teknik adamlarından biri olan Şenol Güneş'i göreve getirmişti. Galatasaray da Hamza Hamzaoğlu'nun yerine ligimizin bir başka marka ismi Mustafa Denizli'yi teknik direktörlük koltuğuna oturttu. Cimbom'un bu hamlesinin şampiyonluk yarışına nasıl etki edeceğini zaman gösterecek ancak Fenerbahçe taraftarları arasında teknik direktörleri Vitor Pereira'nın işinin daha da zorlaştığı yorumları ağırlık kazanmış durumda.
 
CAMiANIN ŞÜPHELERi SÜRÜYOR
 
Ancak yine Fenerbahçe camiasına göre bu durum bir yandan da Pereira için önemli bir şans. Portekizli’nin, bu zorlu iki rakibini alt edip sezon sonunda takımına 4'üncü yıldızı kazandırması durumunda adını silinmeyecek şekilde kulüp tarihine yazdıracağı yorumları yapılıyor. Sezon başından beri yoğun eleştiriler alan Pereira, son dönemde elde edilen sonuçlarla biraz rahatladı. Takımın son Mersin maçında ortaya koyduğu iyi futbol da takdir gördü. Ancak camianın 47 yaşındaki çalıştırıcıya karşı hâlâ şüpheli yaklaştığı da bir diğer gerçek.
 
Bugün