Samandıra'da şok kavga ! Volkan ve Emenike...

Samandıra'da şok kavga ! Volkan ve Emenike...

Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, Emenike'nin ciddiyetsiz tavırlarına kızdı, idman sonrası tartışma çıktı.

Bursa seyahati öncesi dün sabah Can Bartu Tesisleri'nde yapılan idmanda, Emenikekendisine bağıran Volkan'ın üzerine yürüdü...

Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli kalecisi, Nijeryalı oyuncunun neşeli ve vurdumduymaz davranışları sonrası çileden çıktı. Volkan Demirel’in, “Biraz ciddi olalım beyler” çıkışına, Emenike “Bu lafı bana mı söylüyorsun” tepkisini verince gerilim arttı, ortamı diğer futbolcular yumuşattı.

Eskişehirspor karşısında yaşanan puan kaybının ardından morallerin dip yaptığı Fenerbahçe’nin dünkü çalışması sonrası Volkan Demirel ile Emenike arasında gerginlik yaşandı.

İdman bitiminde soyunma odasında Emenike’nin neşeli ve ciddiyetsiz tavırları takım kaptanlarından Volkan Demirel’in tepkisini çekti. Kritik haftalara girilirken liderliği kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan başarılı file bekçisi, Nijeryalı oyuncunun bu davranışlarından rahatsız oldu. “Biraz ciddi olalım beyler” diyerek tepkisini yüksek sesle dile getiren Volkan’a Emenike’den karşılık geldi.

İlk kez yapmadı!

Nijeryalı oyuncu, “Bu lafı bana mı söylüyorsun?” cevabını verince ortam iyice alevlendi. Volkan da bunun üzerine “Evet hem sana, hem de buradaki herkese söylüyorum” diyerek takım arkadaşının sorusunu sert bir şekilde yanıtladı.

Bunun üzerine iki futbolcu arasında tartışma büyüdü, söylemler sertleşti. Diğer takım arkadaşlarının araya girmesiyle yaşanan sözlü kavga sona erdi.

Emmanuel Emenike buna benzer tavrı birinci kaptan Emre Belözoğlu ile de yaşamıştı. Ligin ilk yarısında ikili saha içinde tartışmıştı. Ardından Emre Belözoğlu, Emenike ile gerginliği bitirmek istese de Nijeryalı futbolcunun daha da tepkisini çekmişti.

Milliyet