Salih geri dönüyor !

Salih geri dönüyor !

Fenerbahçe'den iki yıllığına Roma'ya kiralanan Salih Uçan gelecek sezon Fenerbahçe'de forma giyecek.

Roma'nın büyük umutlarla Fenerbahçe'den transfer ettiği Salih Uçan, sezon sonunda takıma geri dönüyor. İtalyan kulübünün Sportif Direktörü Walter Sabatini, İtalyan medyasındaki haberlere göre oyuncu için kesin kararlarını verdiklerini ve opsiyon hakkının kullanılmayacağını açıkladı.

İki sezon önce sarı lacivertlilerden 4 milyon 750 bin euro karşılığında iki yıllığına kiralanan futbolcunun istenen seviyeye gelemediği ve yaşadığı sakatlıkların Roma'nın aldığı bu kararda etkili olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe'den Salih'e sürpriz
Sezon sonunda sözleşmesi biten bir çok futbolcusu ile yeniden sözleşme yenileyecek olan sarı lacivertlilerin Salih'le de masaya oturacağı öğrenildi. Fenerbahçe ile 2017 yılında sözleşmesi bitecek olan futbolcunun yönetim tarafından kontratının 2020 yılına kadar uzatılmak istendiği ve menajeriyle sezon sonunda bir görüşme gerçekleşeceği ifade edildi.

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Roma'da yeteri kadar şans bulamayan Salih Uçan, İtalyan kulübünde 6 maça çıktı. 22 yaşındaki orta saha futbolcusu bu müsabakalarda 1 asist yapabildi.