Şahan Gökbakar yönetimi bombaladı

Şahan Gökbakar yönetimi bombaladı

Galatasaray taraftarı ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Grosskreutz transferine FIFA'nın vize vermemesinin ardından yönetimi bombaladı.

Galatasaray taraftarı olan Şahan Gökbakar, Grosskreutz’un skandalı nedeniyle sarı-kırmızılı yönetimi eleştiri yağmuruna tuttu.
 
Instagram hesabından Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın aynı karede yer aldığı bir fotoğrafı paylaşan ünlü komedyen, “Bu iki abimiz kulübe gelince işler iyi gidiyor. Ne zaman yönetimden, futboldan ellerini çekiyorlar, her şey allak bullak oluyor. Rezalete bak ya. Zaten doğru dürüst transfer yapılmadı; yapmaya kalkıyorsunuz onu da beceremiyorsunuz...Bu nasıl iş ya...” diye isyan etti.

1-20150903132539.jpg

Tepkiler arttı
Beklenilen yıldız oyuncu transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle  sarı-kırmızılı yönetime kızgın olan taraftarlar, Kevin Grosskreutz'a lisans  çıkarılamamasına neden olan ihmaller zinciri sonrası tepkilerini daha da artırdı. 
 
Özellikle sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren taraftarlar,  Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i istifaya çağırdı. 
 
Taraftarlar, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, "#DursunÖzbekİstifaEt"  başlığıyla çok sayıda paylaşımda bulunup, Grosskreutz olayının bardağı taşıran  son damla olduğunu savundular. 
 
Yapılan paylaşımlarda Özbek yönetiminin, sarı-kırmızılı takımın UEFA  Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesine rağmen özellikle transfer ve sponsorluk  çalışmalarında beklentileri karşılayamadığını ileri sürüldü. Taraftarlar,  tepkisini paylaşılan mesajların yanı sıra Dursun Özbek'e ait otelleri arayıp,  çalışanlara "Dursun Özbek istifa etsin" diyerek de gösterdi. 
 
Sarı-kırmızılılar, Özbek'in yerine eski başkanlardan Ünal Aysal'ın  geri dönmesini veya eski Türkiye Futbol Federasyonu başkanlarından Haluk  Ulusoy'un başkan olmasını istemesi dikkati çekti. 
 
Fenerbahçe taraftarlarından gönderme 
Galatasaray'ın en önemli rakibi Fenerbahçe'nin taraftarları, esprili  bir şekilde Dursun Özbek'e sahip çıkarken, sarı-kırmızılı taraftarlara da  göndermede bulundu. 
 
Galatasaray taraftarının istifaya çağırdığı Özbek'in kulübün başında  kalmasını isteyen sarı-lacivertli taraftarlar, Twitter'da  "#StayWithUsDursunÖzbek" (Bizimle kal Dursun Özbek) şeklinde etiket açtı. 
 
Fenerbahçeliler, Özbek'in gerçekleştirdiklerinden dolayı memnun  olduklarını belirtti.