Sadri Şener'e sert sözler

Sadri Şener'e sert sözler

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu gündeme dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gündeminde Sadri Şener, Aziz Yıldırım, Fenerbahçe ve şike davası vardı. 

Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile eski başkan Sadri Şener arasındaki gerilim doruğa çıktı. Hacıosmanoğlu, kulüp üyelerininin cep telefonlarına "Bizi sömürenleri, rantları kesilenleri susturmak için hepinizi mali genel kurul toplantısına bekliyoruz" ifadelerini içeren kısa mesaj gönderdi.

Trabzonspor'da olağan mali genel kurula iki gün kala tansiyon iyice yükseldi. Cumartesi günü gerçekleştirilecek genel kurul öncesi eski başkanlardan Sadri Şener, "Mali genel kurulda, gayrimenkullerin satın alınması veya satılması için yetki vermek kulübü uçuruma atmaktır. Eğer yönetim ibra edilmezse camia kurtulur" demişti.

SÖMÜRENLERİ OLAĞAN GENEL KURUL'A BEKLİYORUZ 

İbrahim Hacıosmanoğlu ise 24 saat geçmeden ilginç bir yöntemle Sadri Şener'e cevap verdi. Hacıosmanoğlu üyelerin cep telefonlarına "Yıllardır Trabzonspor'u sömürenleri, rantları kesilenleri susturmak için siz değerli üyelerimizi 20.12.2014 cumartesi günü saat 10.00'da 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılacak olan kulübümüzün Olağan Genel Kurul toplantısına bekliyoruz" ifadelerini içeren bir mesaj gönderdi.

Gönderilen mesaj metninde kullanılan "Yıllardır Trabzonspor'u sömürenleri, rantları kesilenleri susturmak için..." ifadeleri ile Sadri Şener'in hedef aldı.

"BABAM MEZARDAN ÇIKSA BİLE BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM"

Sadri Şener'in, 1-1 biten Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor kalecisi Onur'u azarlamasının sebebi neydi, bunu açıklasın. İlk günden şike davası ile ilgili avukatlara talimat verdim. Babam mezardan kalksa ben bu işin peşini bırakmam"