Sadettin Saran'dan engelli taraftara ikinci davet

Sadettin Saran'dan engelli taraftara ikinci davet

Bedensel ve konuşma engelli Fenerbahçe taraftarı Erdinç Yılmaz, Sadettin Saran tarafından derbiye davet edildi

Ordu'da sadece iki parmağıyla piyanoda çaldığı Fenerbahçe'nin 100. yıl marşıyla dikkati çeken Erdinç Yılmaz, eski yönetici Saran tarafından Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine davet edildi.
 
Yılmaz, Saran'ın davetlisi olarak babası ve kardeşiyle 28 Aralık  2015'te gittiği İstanbul'da Fenerbahçe-Medicana Sivasspor maçını tribünden takip  etmişti. Yılmaz'ın derbi heyecanına ortak olma isteğini geri çevirmeyen Saran,  baba ile oğlunu 29 Şubat Pazartesi günü yapılacak Beşiktaş derbisinde de misafir  edecek.
 
Anadolu Ajansının "Fenerbahçe aşkını iki parmağından çıkan notlarla  anlatıyor" başlıklı haberi ile dikkati çeken Yılmaz, Saran'ın davetlisi olarak  Kadıköy'e ikinci kez gidecek.
 
Baba Latif Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, haberin medyada  yer almasının ardından Saran'ın, oğlunun maç isteğini yerine getirdiğini  hatırlatarak, "Erdinç, Beşiktaş maçına da gitmek istedi. Tekrar, duyarlılıkla  maça davet edildi. Bundan dolayı Saadettin Bey'e teşekkür ediyoruz, Allah  kendisinden razı olsun" ifadelerini kullandı.
 
Anne Hacer Yılmaz ise oğlunun mutlu olmasını sağlayan herkese teşekkür  etti.
 
Altınordu Belediyesinin hazırladığı "Sanat ile Gülen Yüzler Projesi"  kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nda ders  alan 20 yaşındaki Erdinç Yılmaz, sadece iki parmağını kullanabilmesine rağmen  piyano kursuna devam ediyor.